10.446 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
5 Svar
AAAAARH Hjælp, risalamande.. AAAAARH Hjælp, risalamande..
Jeg tror jeg har kommet fløseskummet i, mens risengrød har været lidt for varm. Den føltes ellers rimelig kold, men nu er den blevet tynd og kedelig.
Kan man putte den i køleskabet til i morgen og så piske det op eller skal jeg starte helt forfra? :-S
Åh hvor jeg hader at jeg er utålmodig!
0 synes godt om
maj 2008
Følger: 14 Følgere: 11 Hunde: 5 Emner: 55 Svar: 1.287
tror ikke der er noget at gøre, i det fløden har fået varme og er blandet i risengrøden kan du ikke piske det op igen.
Håber den er til at spise, glædelig jul
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.418
-Men det bliver sgu nok jul alligevel:-)
dec 2007
Følger: 35 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 71 Svar: 3.831
Mange tak piger.
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.099
dec 2007
Følger: 35 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 71 Svar: 3.831
Tak for det allesammen, og tak Iben for dit råd om at læne sig tilbage og nyde julen
AAAAARH Hjælp, risalamande..