{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
557 visninger | Oprettet:

Opfordring {{forumTopicSubject}}

Dette er en opfordring/lille bøn til at i vil gå ind og kigge min annonce med min dejlige hund miley, under markedsannoncer.

Hun er en rigtig dejlig hund, og ville give alt for at kunne beholde hende, men situationen er desværre sådan at det ikke kan lade sig gøre, da min kæreste har udviklet allergi smiley

Vi er nødt til snart at komme af med hende, men vil gerne finde den rette ejer til hende, og vil nødigt aflevere hende på et internat,
så kig annoncen, ring/skriv til mig hvis i gerne vil vide mere, eller hvis i evt har nogle venner/familie der leder efter en dejlig, venlig og rolig familie hund.

Mange hilsner
Carina


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Opfordring
  • #1   16. jun 2009 Jeg ville nu beholde hunden, eller behandle kæresten!!

  • #2   16. jun 2009 Det er blevet prøvet med behandling, men det kan ikke lade sig gøre at beholde hende da han har meget kraftig allergi. Og da vi bor sammen, er det jo enten ham eller hunden.

  • #3   16. jun 2009 Lidt oplysninger om hvor hunden kommer fra ville være nyttige..
    Hvordan er hun ?
    Kan hun med børn / katte / voksne ??
    Hvad gør hende usikker ?
    Er hun renlig ?
    Er hun trænet ?
    Hvilke kommandoer kender hun ?
    Hvordan er hun socialiseret og miljøtrænet ?


  • #4   16. jun 2009 Hun kommer fra et lille opdræt i Mou, ud af en søskende flok på 10.

    Hun er meget rolig af sind, elsker at putte og slappe af når hun er indenfor, og elsker at få lov at lege/tumle med pind/bold når hun er ude.
    Hun går pænt i snor, kommer når man kalder, er utrolig opmærksom på personen der lufter hende, og holder rigtigt fin øjenkontakt.

    Hun kan med alle smiley Børn, voksne, katte andre hunde uanset race og køn, dog ved hun ikke selv helt endnu at hun er ved at være stor, så nogle gange kan hun godt komme til at være lidt for hård i leg med små hunde eller katte (hun er vokset op med kat hos mig, og fra opdrætteren med næsebjørne og vaskebjørne) men det er slet ikke fordi hun er aggressiv, det er simpelthen kun fordi hun ikke er klar over hendes str endnu, men hun er også kun 7 måneder.

    Har faktisk ikke oplevet hende være usikker, hun kan dog godt være lidt forsigtig med mødet med nye hunde (især når de begge er i snor) Men det er kun de første ti sekunder hun lige ser dem an på afstand, og så hopper hun ellers rundt og vil lege. Har ALDRIG set hende vise aggressiv adfær overfor NOGEN, hverken dyr eller mennesker.

    Hun er renlig og giver selv tegn til at skulle ud, hvis hun er alene hjemme i for mange timer, skal man dog regne med at der kan ske uheld.

    Jeg har ikke gået til decideret hundetræning, men har selv trænet en del med hende, og har haft min opdrætter med der, som er træner i DCH.

    Hun kan de basale kommandoer såsom sit, dæk og giv pote.

    Hun er super godt socialiseret, hun elsker mennesker og andre hunde, er ikke bange for nogen overhovedet, ligegyldigt om de er ældre, unge og larmende, eller helt små børn. Hun er vant til at komme i alle mulige former for miljøer, har trænet med hende fra starten at komme steder hen med meget traffik og mange mennesker, samt steder som skove, strande og søer. Hun kan feks gå igennem aalborg midtby sammen med mig uden det så meget som røre hende.

    Hun er også vant til at komme i hundeskov og lign. siden hun var helt lille, og hun elsker det.

    Hun er utrolig lærenem, og hun lærer ekstremt hurtigt.

    Håber det var svar på noget af det smiley


  • #5   16. jun 2009 Fantastisk... :o))
    Det synes jeg du skal skrive ind i din annonce..

    Jeg står ikke og skal have hund nu, og en amstaff passer ikke til mig, så det var ment som en hjælp til at lave annoncen bedre :o)

    Det gør mig ondt du ikke kan beholde din hund.. Håber du finder den helt rigtige nye ejer til hende


  • #6   16. jun 2009 Jeg siger mange tak Tina og Alex N, Det gør også meget ondt at skal af med hende, men der er desværre ikke andet at gøre, derfor jeg også opretter hende herinde da jeg ved at det er et fint sted med mange seriøse hundeejere, og måske forhåbentligt en der kan tage sig godt af min miley.

Kommentér på:
Opfordring

Annonce