? om smør til kageopskrifter ? om smør til kageopskrifter
Hejsa
Jeg har lige 2 spørgsmål ang. smør i kageopskrifter.
1.
Når der står "smør" i en kageopskrift.. hvad bruger I så? Margarine, lurpak smør eller andet?
2.
Når der står "blødt smør" i en kageopskrift og jeg vælger at bruge det i stedet for at smelte det først, så synes jeg dejen bliver klumpet/grynet. Skal man bare altid smelte smøret selvom der står "blødt smør"?
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.794
2: jeg smelter ALTID smørret, selvom der står det skal være blødt. Jeg har ikke tålmodighed til det andet *G*
aug 2007
Følger: 8 Følgere: 7 Hunde: 1 Emner: 272 Svar: 1.110
apr 2009
Følger: 34 Følgere: 38 Hunde: 8 Emner: 169 Svar: 3.796
okt 2008
Følger: 10 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 118 Svar: 8.166
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
De kager, hvor der i opskriften står, at der skal være blødt smør, der røres med sukker og derefter kommes et æg i ad gangen, bruger jeg blødt margarine. Ellers smelter jeg det.
okt 2004
Følger: 53 Følgere: 61 Hunde: 2 Emner: 121 Svar: 12.332
okt 2004
Følger: 53 Følgere: 61 Hunde: 2 Emner: 121 Svar: 12.332
aug 2007
Følger: 8 Følgere: 7 Hunde: 1 Emner: 272 Svar: 1.110
okt 2007
Følger: 16 Følgere: 15 Hunde: 1 Emner: 62 Svar: 640
Når smørret skal være blødt er det meningen af dejen skal være "grynet" i konsistensen. Når du bager kagen bliver de små smørklumper til lufthuller og giver altså en mere luftig kage end hvis du smelter smørret. Skal kagen være mere kompakt, så smelt smørret.
? om smør til kageopskrifter