Hvilken sauce til denne ret? {{forumTopicSubject}}
Hejsa
I aften skal vi have fisk, men aner ikke hvilken sauce jeg kan lave til det....
der et par krav: det skal være kaloriefattigt (!!!) - så der røg hollandaisen, som nok heller ikke passer til denne fiskeret
og så må den altså ikke være al for dyr at købe, for vi har ikke så mange penge til resten af måneden...
retten er:
skrubbefiletter rullet om: finthakket løg, salt, peber og lidt timian og så ind i ovnen i ca 20 minutter.
kogte, nye kartofler, som bliver skylldet lige efter kogningen og lufttørrer lidt, mens lidt olie varmes i den rene gryde.
hakket persille kommes i og kartoflerne bagefter (med det samme) og så vendes kartoflerne rundt, så de får persille over det hele....
så... hvilken sauce passer til det???
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.085
apr 2008
Følger: 36 Følgere: 38 Hunde: 2 Emner: 273 Svar: 3.146
maj 2010
Følger: 42 Følgere: 40 Hunde: 1 Emner: 33 Svar: 1.369
jul 2005
Følger: 61 Følgere: 53 Hunde: 5 Emner: 715 Svar: 10.611
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.991
mar 2007
Følger: 3 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 10 Svar: 313
aug 2007
Følger: 13 Følgere: 12 Hunde: 3 Emner: 103 Svar: 3.959
Hvad med at droppe olien og så bare lave en persillesovs jævnet med maizena...?
mar 2007
Følger: 6 Følgere: 5 Hunde: 3 Emner: 22 Svar: 208
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.849
ved det smager fint med hollandaise, men hollandaise, bearnaise og andre smør-baserede saucer er no-go hele sommeren...
jeg laver ikke sauce til, men overvejer lidt at lave en lille let salat til, som så kan få lidt let dressing over...
apr 2007
Følger: 8 Følgere: 21 Hunde: 5 Emner: 49 Svar: 1.533
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.849
hehe... ja det smager rigtig godt
levede fisken til mig selv en gang, og ente med at spise 4-5 filetter, hvor halvdelen elelrs skulle have været til dagen efter...
den originale opskrift var faktisk til sildefiletter, men dem måtte jeg opgive at spise, fordi de frosne sildefiletter man kan købe er så fuld af ben, at de ikke var til at flerne. jeg kunne dog rigtig godt lide fyldet, så prøvede det med skrubbefilleter...
løget var oprindeligt et rødløg, men det har jeg ikke hjemme i dag, så det bliver almindelige løg
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.870
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.085
aug 2007
Følger: 13 Følgere: 12 Hunde: 3 Emner: 103 Svar: 3.959
Det bliver slet ikke tyndt...;0)
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.085
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.870
maj 2007
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 1 Emner: 75 Svar: 615
aug 2007
Følger: 13 Følgere: 12 Hunde: 3 Emner: 103 Svar: 3.959
aug 2009
Følger: 12 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 15 Svar: 293
Hvilken sauce til denne ret?