Svinemørbrad ? Svinemørbrad ?
Har taget sådan en op af fryseren til i morgen, har dog aldrig i hele mit liv prøvet at lave en
så har nogle spørgsmål til jer garvede husmødre
Burde 1 mørbrad ikke være nok til to personer hvoraf den ene (manden) Spiser rigtig meget ?
har samtidig taget noget butterdej op til at komme omkring da jeg vil lave den indbagt - har heller aldrig lavet noget indbagt før Men forstiler mig at der skal pikantost i da jeg ved det smager super godt !
Men er der nogen der kan fortælle hvordan jeg gør ? Helt præcis? Skal den svitses eller noget ? Skal der snor omkring osv
Og butterdej, er det bare butterdej? Eller er der både søde til tærter og noget andet til kød ? For på den her er der vist en tærte udenpå ?
Sidst men ikke mindst - hvad kunne vi få til ?
apr 2008
Følger: 56 Følgere: 52 Hunde: 1 Emner: 601 Svar: 8.315
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.099
i ovnen på ca 200 gr. i ca 45 min - du kan se på butterdejen når den er færdig, den skal være gylden brun over det hele -
apr 2008
Følger: 56 Følgere: 52 Hunde: 1 Emner: 601 Svar: 8.315
Og burde en rulle ikke være nok af butterdej ? Og hvornår skal det op af fryseren ?
Skal den svitset inden ?
Hvad kan vi tage til at tilbehør ?
feb 2008
Følger: 25 Følgere: 23 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 642
apr 2008
Følger: 56 Følgere: 52 Hunde: 1 Emner: 601 Svar: 8.315
Svinemørbrad ?