15.802 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
7 Svar

Tilmeldt:
23. nov 2004 Følger: 62 Følgere: 57 Hunde: 2 Emner: 881 Svar: 10.783
Mørbrad optøning Mørbrad optøning
Nogle der ved hvor lang tid svine mørbrad er om at optø i køleskabet?
Samt hvor længe kan de holde sig i køleskabet efter optøningen (de ska nemmerlig marinere)?
0 synes godt om
feb 2005
Følger: 80 Følgere: 75 Hunde: 4 Emner: 366 Svar: 11.335
maj 2006
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 1 Emner: 26 Svar: 1.170
jun 2005
Følger: 19 Følgere: 17 Hunde: 1 Emner: 13 Svar: 652
maj 2006
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 1 Emner: 26 Svar: 1.170
dec 2007
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 3 Emner: 8 Svar: 328
Det anbefales altid at tø op i køleskabet - både mht bakterieudvikling og den optøede kvalitet af kødet... jo varsommere optøning man udsætter kødet for jo mindre 'vådt' og smagsløst bliver det.
maj 2004
Følger: 28 Følgere: 31 Hunde: 5 Emner: 181 Svar: 1.402
Vi har flere gange oplevet at have taget kød op som har været næste 48 timer om at tø. Men det har så været fx svinekød der er pakket i fryseposer og derfor er en stor klump
nov 2004
Følger: 62 Følgere: 57 Hunde: 2 Emner: 881 Svar: 10.783
Mørbrad optøning