2.450 visninger
|
Oprettet:
Gæster til Tapas - opskrifter {{forumTopicSubject}}
Vi skal have svigerne til tapas om et par uger - og jeg har lidt manglende opskrifter i menuen.
Vi skal have følgende:
1: Karrysuppe m. kylling
2: Varmrøget laksemousse m. rygeost
3: Mørbrad m. svampesauce og kartoffelpuré.
4: Carpaccio med pestomarinade, ristede pinjekerner og limesauce.
5: Kylling Tikka Masala
Og masser af godt brød og salat...
Men jeg mangler som sagt lidt opskrifter - og her kommer HG ind i billedet
Jeg mangler på:
Varmrøget laksemousse m. rygeost
Kartoffelpuré
Limesauce...
Har I gode idéer/erfaringer med noget af det?
mar 2007
Følger: 27 Følgere: 23 Hunde: 2 Emner: 377 Svar: 3.127
aug 2007
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 11
1 spsk friskpresset limesaft 1 tsk groft salt Groftkværnet peber.
laksemosse der har jeg en jeg bruger der kan du evt skifte flødeost ud med rygeost.
450 g laks
7 stk. husblas/gelatine
2 dl fromage frais
100 g flødeost 60+
2 stk. forårsløg
1 bdt. dild
2 tsk. paprika
2 spk. citron, saft
75 g røget,laks,skiver
lidt salt
lidt peber, hvid
3 stk. dilds, kvist, rå
100 g kaviar,rød
3 stk. lime
Den dampede laks plukkes i mindre stykker.
Husblasen lægges i blød i vand, i 10 minutter.
Fromage fraise og flødeosten røres sammen.
forårs løgene renses og skæres i tynde strimler.
dilden - 3 kviste hakkes fint.
Forårsløg, paprika, citronsaft, røres i ostemassen. sammen med laksen.
Den røget laks skæres i mindre stykker, og vendes i massen.
Husblasen tages op med det vand der hænger ved og smeltes over vandbad.
Husblasen hældes i en tynd stråle i laksemassen under hurtig omrøring.
Laksemoussen smages til med salt, peber og citronsaft.
Moussen fordeles i en form ca. 1 l.
Moussen tildækkes, stilles i køleskab til næste dag.
kartoffelpure ville jeg lave som kartoffelmos med lidt ekstra .
1 kg. kartofler
2 dl. kogende mælk
1/4 dl. fløde 13%
30 gram smør
150 gram cheddarost
salt og peber
timian
ost timian kommes i når mosen er lavet og smagt til .
mar 2007
Følger: 27 Følgere: 23 Hunde: 2 Emner: 377 Svar: 3.127
Må ha dem prøvet af
Mht til limesauce, så skal den være tynd og let.. lidt ligesom en dressing faktisk?
Det ved jeg ikke om den der bliver, men jeg laver den lige til noget andet mad derhjemme, så kan jeg tilpasse den efter hvad jeg skal bruge hehe
dec 2009
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 1 Emner: 86 Svar: 1.132
feb 2009
Følger: 27 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 169 Svar: 3.616
mar 2007
Følger: 27 Følgere: 23 Hunde: 2 Emner: 377 Svar: 3.127
feb 2009
Følger: 27 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 169 Svar: 3.616
feb 2009
Følger: 27 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 169 Svar: 3.616
mar 2007
Følger: 27 Følgere: 23 Hunde: 2 Emner: 377 Svar: 3.127
feb 2009
Følger: 27 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 169 Svar: 3.616
feb 2009
Følger: 27 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 169 Svar: 3.616
feb 2009
Følger: 27 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 169 Svar: 3.616
feb 2009
Følger: 27 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 169 Svar: 3.616
Gæster til Tapas - opskrifter