559 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
7 Svar
Hakket oksekød?:) Hakket oksekød?:)
Jeg har taget hakket oksekød op men er helt blank med hensyn til aftensmad ideer jeg gider ikk kødsovs hehe jeg har kartofler eller ris som tilbehør hjææææælp (fra en grov ramt af tømmermænd pige som grovæder ostepops;) )
0 synes godt om
okt 2007
Følger: 56 Følgere: 55 Hunde: 4 Emner: 216 Svar: 1.393
okt 2007
Følger: 56 Følgere: 55 Hunde: 4 Emner: 216 Svar: 1.393
nov 2006
Følger: 48 Følgere: 47 Hunde: 2 Emner: 231 Svar: 2.380
Så smider du det færdige kød i et ildfast fad (gerne en dyb en)
Så laver du noget kartoffelmos og ligger oven på kødet.
Ovenpå kartoffelmosen ligger man så nogle små klatter smør evt hvidløgssmør eller kryddersmør..Det gør at det blir sprødt og lækkert.. Og så smider du det ind i ovnen indtil kartoffelmosen er sprød ovenpå
Man kan sagtens putte grøntsager mellem kødet og kartoffelmosen
nov 2006
Følger: 48 Følgere: 47 Hunde: 2 Emner: 231 Svar: 2.380
jul 2007
Følger: 31 Følgere: 28 Hunde: 2 Emner: 474 Svar: 2.355
nov 2006
Følger: 48 Følgere: 47 Hunde: 2 Emner: 231 Svar: 2.380
mar 2009
Følger: 32 Følgere: 30 Hunde: 3 Emner: 74 Svar: 418
Ingredienser: · 1 kg kartofler · 1 dåse flåede tomater · salt og peber · 1 tsk. oregano · 500 g hakket oksekød · 1 dl. rasp · 2 dl. mælk · 1 finthakket løg · 1 æg
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Blande skiverne med salt, peber, oregano og flåede tomater. Bred blandingen ud i et ovnfast fad og stil det i en 200 grd. varm ovn i 20 minutter. Læg raspen i blød i mælk i ca. 10 minutter og bland den med æg, løg og hakket oksekød. Form farsen til store frikadeller og læg dem på den halvstegte kartoffelbund. Steg yderligere i ca. 30 minutter. Serveres med grøn salat.
Hakket oksekød?:)