30.253 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
8 Svar

Tilmeldt:
7. nov 2005 Følger: 106 Følgere: 99 Hunde: 4 Emner: 831 Svar: 4.393
Kogning af medister? Kogning af medister?
Hej kloge folk ;o)
Hvor længe skal en rå medister koge, før jeg steger den??
0 synes godt om
nov 2005
Følger: 106 Følgere: 99 Hunde: 4 Emner: 831 Svar: 4.393
maj 2007
Følger: 15 Følgere: 31 Hunde: 3 Emner: 126 Svar: 724
Smid den på panden som den er..
Har også altid før kogt den, men det behøver man altså ikke..
nov 2010
Følger: 9 Følgere: 7 Hunde: 1 Emner: 51 Svar: 1.159
Synes faktisk det var nemmest at smide pøllerikken i kogende vand i 5 min tid og så på panden.
Men som de andre siger, er det ikke nødvendigt.
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.244
okt 2009
Følger: 13 Følgere: 19 Hunde: 2 Emner: 78 Svar: 1.395
feb 2006
Følger: 85 Følgere: 86 Hunde: 4 Emner: 182 Svar: 15.253
nov 2008
Følger: 8 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 31 Svar: 613
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.929
Jeg laver meget sjældent medister, men synes også, den bliver mere saftig oger mindre tilbøjelig til at eksplodere af en tur i næsten kogende vand først. Det skal ikke bulderkoge og så plejer jeg bare at give den til den virker nogenlunde fast. Den får også lige en gulerod og et flækket løg i vandet, som sikkert ikke gør nogen forskel, men jeg bilder mig ind, jeg kan smage det
Kogning af medister?