{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
537 visninger | Oprettet:

Opskrift søges {{forumTopicSubject}}

Afledt af en anden tråd (Hvidt brød) jeg lavede for lidt tid siden, søger jeg en opskrift på pølsehornsdej som er lidt grovbrødsagtig, dvs. ikke kun hvidt brød, men det skal smage lige så mums som almindelige hvide pølsehorn.

Jeg har aldrig lavet pølsehorn før, så vil gerne vide om pølserne skal ristes lidt på en pande inden de puttes ind i dejen.
Om jeg kan lave dejen og viklen den om pølsen og så proppe det i fryseren ubagt eller om de skal bages lidt, bare ikke helt færdig og så i fryseren.
Dem man køber i frosten i supermarkedet, de er jo ikke bagt overhovedet så vidt jeg ved.


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Opsætning af lamper 900 kr.
  • Cover holes in walls and ceiling 1.000 kr.
  • Hoved og terasse dør lukker ikke ordentligt 1.300 kr.
  • Lavet et makeup bord 750 kr.
  • Ophæng af TV og ophæng af lamper 1.485 kr.
  • Fixe opvaskemaskine der lækker vand 1.090 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Opskrift søges
  • #1   7. dec 2010 Jeg bruger en almindelig franskbrødsdej, du kan evt putte grahamsmel i. Det giver et lidt grovere pølsehorn, uden der er kerne.
    Jeg rister ikke pølserne, jeg vil bage den først også i fryseren. Så tager du bare en pose op og varme, de er li så lækker som nylavet. Det syntes jeg.

    Håber det gav mening.


  • #2   7. dec 2010 Ellers kan du udskifte hvedemelet med hvid hvede, som er fintmalet mel med alle skaldele, så der stadig er mange kostfibre i, men "skrukturen" er den samme - så vidt jeg har forstået smiley
    Jeg er stor tilhænger af hvid hvede smiley

    Nej jeg rister heller ikke pølserne inden og plejer også at bage færdig og så fryse - om man kan det andet ved jeg ikke smiley


  • #3   7. dec 2010 Kender ikke det hvide hvede, så er ikke sikker på at det er noget jeg tør bruge.
    Er grahams mel groft nok til at overvinde den dårlige egenskab i hvedemel (hvidt brød) ??


Kommentér på:
Opskrift søges

Annonce