Grrr møgchokolade {{forumTopicSubject}}
Jeg har lavet konfekt med min veninde i aften. Lige nu er jeg ved at omkomme af træthed og arrigskab.
Smukke smukke stykker konfekt, da chokoladen var "våd".
Nu hvor den er helt tør, ligner det at den er 5 år gammel og har pest.
Hvad gør jeg forkert?
Den skulle være tempereret korrekt:
1 l vand i kog, af varmen, 1 skål med 2/3 chokolade i.
Smeltes, tages af vandbadet og rest 1/3 smelter i den varme chokolade.
Men alligevel ligner det noget man kun vil give til de blinde..
Jeg går i seng nu, men håber seriøst at der er nogle der har delt guldkorn til i morgen, så jeg kan lave noget nyt.
Hvordan gør i, og hvilket mærke chokolade bruger i?
sep 2005
Følger: 1 Følgere: 103 Hunde: 2 Emner: 364 Svar: 6.228
sep 2005
Følger: 1 Følgere: 103 Hunde: 2 Emner: 364 Svar: 6.228
okt 2007
Følger: 16 Følgere: 15 Hunde: 1 Emner: 62 Svar: 640
Jeg lavede to omgang honningkager med chokoladeovertræk på samme aften, hvor den ene omgang havde "pest" og den anden ikke. Og der var den eneste forskel at jeg havde lavet den ene portion med en glasskål og den anden med plastikskål...
okt 2007
Følger: 16 Følgere: 15 Hunde: 1 Emner: 62 Svar: 640
aug 2007
Følger: 38 Følgere: 37 Hunde: 5 Emner: 119 Svar: 888
dec 2008
Følger: 29 Følgere: 28 Hunde: 1 Emner: 384 Svar: 8.634
Når vi har det stående på bordet mens vi arbejder, bruger vi de der til at holde sovs varme med et stearinlys.
Kommer lidt vand i sovseskålen og en glasskål med lade, og så tænder for lyset..
Har aldrig oplevet noget skidt?
Hvilken lade brugte du?
okt 2010
Følger: 10 Følgere: 9 Hunde: 1 Emner: 39 Svar: 406
Held og lykke med næste omgang
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Jeg tror også som de andre, at der er kommet kondens fra vandbadet i chokoladen.
maj 2010
Følger: 1 Hunde: 2 Emner: 52 Svar: 691
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Ellers følg de andre råd fremover.
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.739
Jeg har en chokoladesmelter
Jeg havde en stor glasskål henover gryden, så der burde ikke kunne være kommet damp op..
Men måske alligevel uden jeg har opdaget det. Ved bare ikke hvordan..
Jeg prøver lige tricket med ovnen... det kunne være smart nok.
Ellers havde jeg egentlig tænkt mig at pille pynten af, og så komme en gang chokolade mere på...
Det er også muligt at de har haft det for varmt måske.. Vi har jo 24 grader i hele huset hehe pga. brændeovnen..
Jeg prøver også det med køleskabet. Noget må sku virker, ellers nægter jeg bare at lave konfekt nogensinde igen!!
Men mange mange tak for alle jeres råd og ideer
Grrr møgchokolade