{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
889 visninger | Oprettet:

frontline vet , testet på grusom måde ? {{forumTopicSubject}}

Hej Christina :):) Jeg ved godt vi ikke kender hinanden særlig godt men kan simpelthen ikke lade være med at skrive til dig :):) Vores 2 katte har fået lopper. Vi har valgt at prøve noget vi ikke har prøvet før som hedder Frontline vet (det er en spray man skal smøre sin kat/hund ind i) Jeg fandt et kontakt nummer bagpå flasken fordi jeg ved, at en kat næsten altid vil prøve at vaske sig ren. Jeg er idag blevet kontaktet af en dyrlæge fra firmaet og hun havde selvfølgelig en helvedes masse gode råd LIGE indtil hun fortalte hvordan produktet er blevet testet på katte. De har proppet en tube ned i halsen på en flok stakkels katte og derefter pumpet 16 doser ned i mavesækken:( Der var det så, at jeg kom til at tænke på dig. Jeg ved hvor meget du går op i dyr og at du kæmper en kamp for dyrevelfærd så tænkte bare du var den helt rigtige at fortælle sådan noget til.. Mvh Maria..

^ denne besked fik jeg tilsendt idag, af min kærestes ven. Hun tænkte at jeg kunne finde ud af mere, og det vil jeg prøve.
Er der nogle af jer der ved noget , kan linke til noget ? eller et eller andet. Har delt det på facebook også, for at få så meget indsamlet som muligt. For det lyder da fuldstændig groteskt.... smiley Det bestemt ikke et produkt jeg vil købe hvis det passer.. Men det er desværre mange produkter hvor de gør noget lign, og det så aldrig kommer frem i lyset....

- kender i nogle dyrevenlige produkter der virker imod lopper og flåter ? smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  frontline vet , testet på grusom måde ?
  • #1   29. jul 2011 Åh gud, hvor forfærdeligt! D:
    Ved ikke noget om det, desværre D:


  • #2   29. jul 2011 blev også helt , wow hold da op da jeg læste det smiley
    men kan intet finde på nettet. uanset hvordan jeg søger. heller ikke i udlandet smiley


  • #3   29. jul 2011 Lyder underligt at en dyrlæge fra firmaet vil skyde sig selv i foden ved at videregive sådan forsøg, som man jo vil tage afstand fra når man får det at vide.

    Men forsøg på dyr & mennesker vil altid ske - pt får min ene vovse øjendråber x antal gange om dagen og hvordan har man lige fundet ud af at denne dosis er den rigtige?

    Det er umuligt at markedsføre ny medicin, hvis det ikke er blevet afprøvet og testet og vi lukker mange gange vores øjne overfor de forsøg, der er nødvendige at gøre inden produktet kan komme på markedet.

    Forsøg/test er nødvendige om end mit hjerte bløder, når jeg hører på hvilken måde forsøgene er gjort:-((



  • #4   29. jul 2011 En anden ting -

    vi læser tit statistikker omkring det ene og det andet og man kan så tænke "OK, så lærte jeg det" uden at tænke over hvordan den statistik er fremkommet.

    Fra USA kom der en sådan, der viste hvor vigtigt det var for børn at blive puslet, nusset og taget hånd om af deres forældre/mennesker.

    Resultatet var fremkommet ved at man på et spædbørnshjem havde inddelt børnene i 3 grupper, hvoraf den ene gruppe kun blev skiftet og fik en flaske ned i sengen, den 2 gruppe fik flaske i favnen på en person, mens den 3. gruppe blev nusset og puslet om.

    Uhyrligt at man på den måde får en statestik, der viser hvor dårligt børn fungerer fremover, hvis de ikke får den fornødne omsorg.



  • #5   29. jul 2011 Altså ..da Frontline kom på markeded i tidernes morgen , var jeg opdrætter af perserkatte , og var i samarbejde med Bygholm med i en forsøgsgruppe på at anvende det på katte.

    grunden til testen var , at der på det tidspunkt kun var godkendt til hunde , og selve forsøgt gik da stille og roligt for sig. Jeg kan slet ikke forestille mig den måde der er beskrevet her , og da slet ikke med at putte det i halsen på kattene , det er jo direkte dumt .. tror det er en And smiley


  • #6   29. jul 2011 så vil I ikke vide hvordan man har testet Viagra.
    jo mere man n kender menneskene, jo mere holder man af dyrene.


  • #7   29. jul 2011 ved godt der er forsøg på næsten alt.
    Men at proppe det ned i halsen på den måde smiley ? det må da have været en forfærdelig død at få.. smiley
    Har også set de test steder der, hvor de skal teste lægemetoder, hvordan de kan operere, grise, katte hunde og små gnavere.. Det åbenbart desværre noget de nød til, sådan lyder det når de snakker om det. så vi kan komme videre i den ægelige verden smiley
    medicin bliver også testet smiley men der må da vel også være en grænse, så dyrene ikke skal lide imens det sker smiley ? jeg mener, dyrene de operere skal jo også i bedøvelse inden de operere smiley


  • #8   29. jul 2011 susanne - hold da op smiley jeg håber virkelig at du har ret og der er blvet gjort sådan smiley og ikke på den grumme måde som hun beskriver dyrelægen har fortalt smiley ..


  • #9   29. jul 2011 Kæft noget svineri!
    Jeg bliver så GAL af sådan noget!!


  • #10   29. jul 2011 Kan kun finde noget om det på peta's hjemmeside..

    Men videoklippet eller hvad det and var er åbenbart fjernet, man kan kun gætte sig til hvad det indeholdt på grund af kommentarene..


  • #11   29. jul 2011 jeg kan slet ikke finde noget om det, hvad søgte du under smiley ? det lyder som om der godt kunne ligge noget bag smiley ?

  • #13   29. jul 2011 <i>''I can't believe what I just saw. I will NEVER do business with them. I will trace any of my meds or products to these companies. How do we shut them down? Where is Oprah! Anyone have her number? If anyone can do something she can. I will contact whomever I need too for these sweet defenseless animals. My heart is falling apart over this. God Please listen to my prayers help these creatures you have created. Take them with you protect them just please I beg you help them please''

  • #14   29. jul 2011 det kunne godt lyde som om de har set noget lign det dyrelægen beskriver de har gjort smiley det lyder ihvertfalde dybt forfærdeligt..... næsten en skam videoen ikke er der, så man kunne få det ud til folket ... så de forstod det smiley

  • #15   29. jul 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HJOh4l4oZl8

    IKKE FOR SARTE SJÆLE ...... hvis det er det der de har set. så kan jeg sørme godt forstå de er sure...... det kan man bare ikkke ......... er i chok ... føj !!!
    ååååh den dumme kost skulle lige gøre de ting der foran mig, hun havde sørme godt nok ikke fået lov til at ..... argh smiley tænk at sådan en kost arbejder med dyr smiley :( smiley


  • #16   29. jul 2011 Omg, jeg forstår slet ikke, hvad jeg lige så! D:
    Det er da totalt forfærdeligt, at de gør sådan!


  • #17   29. jul 2011 Jeg nægter at se det, det kan jeg slet ikke holde til ):

    Lad venligst være med at fortælle hvad der sker )':


  • #18   29. jul 2011 det er grusomt at se på .... bare så kold hun er ... ååh .. kan næsten mærke hvor ondt det gør på de små pus smiley
    sådan en dame skal ikke arbejde sådan et sted.. "det normalt her, at de har det sådan" ..... det på ingen måde normalt.... heller ikke fordi der er 20 dyr der sidder sådan smiley åååh... verden er ond ... mennesker er onde....
    min lille ninus skal vist være glad for han bor hos mig og ikke er endt sådan en grusomt sted smiley


  • #19   29. jul 2011 ÅH GUD..
    Nej nej nej!
    Jeg får kvalme af den video!
    Kunne ikke holde ud at se ret meget. smiley


  • #20   29. jul 2011 Det tror jeg ganske enkelt ikke på det der. Og det er da rigtig uheldigt, at den slags spredes, når firmaet ikke får en chance for at udtale sig...

    Det står i øvrigt alle frit for at søge på forskning i forbindelse med de forskellige produkter.


  • #21   29. jul 2011 *CH* -

    Prøv at se den video, ts satte ind lidt oppe.


  • #22   29. jul 2011 jamen eftersom nummeret står bagpå deres produkt, er hun vel også kontakt dyrelæge for det produkt smiley så hvor har hun historien fra smiley ?
    der er en der har fundet noget snavs på dem. men ikke hvad det omhandler, bare at det er grusomt. og det omhandler frontline smiley


  • #23   29. jul 2011 Jeg har på ingen måde brug for at se en video med dyremishandling. Men nogen kunne måske fortælle hvem, der har sat den ind? Hvem har filmet?

    PETA, eksempelvis, dem kan jeg bestemt ikke bruge til noget som sandhedsvidne. De metoder de bruger er så forkastelige, at jeg ingen respekt har for deres arbejde overhovedet.

    Løgne - what the heck... Bare vi får mast nogle selskaber.


  • #24   29. jul 2011 filmen er skrækkelig.. skal lige siges at jeg ikke ved om det er den de skriver om på den side der er blevet fundet.. men det kunne tyde på det, for de skriver om en dame der er ond, og det er hun helt bestemt....
    peta eller ej .. sådan noget er ikke iorden smiley

    og at en dyrelæge der er koblet til et firma siger sådan noget ? hmm .. det da bare bagslag for hendes chef ? ved ikke hvordan det lige hænger sammen når deres nummer står på produktet, men hun må da få noget ud af at samarbejde med dem .
    det var en skrækkelig hisrotie hun fortalte min kærestes veninde smiley


  • #25   29. jul 2011 Kildekritik, kildekritik, kildekritik.

    Man kan blive dømt for injurier på sådan en baggrund, hvis man ikke har sin dokumentation i orden.

    Og desværre, så er det sådan en vandrehistorie lyder... En kender en, der kender en..


  • #26   29. jul 2011 du har hvad min kærestes veninde skrev til mig, hun snakkede med dyrelægen, der sagde det ? smiley

  • #27   29. jul 2011 Joo...

    Men jeg kender så til gengæld flere, der kender dem, hvor katten har spist chi'en....


  • #28   29. jul 2011 what :s .. synes du skulle stoppe den der.. Det var da noget mystisk noget at skrive. Når der er en fortvivlet pige der har fået det afvide af en dyrelæge hvis nummer står på frontlines produkter.... hmm ..

    jeg synes det værd at undersøge. Frontline har noget at skjule .. læs lidt rundt omkring på nettet.. det hele bliver mystisk nok slettet fordi de ikke vil have det ud til os brugere. men det skal det nok komme. Via de ansatte som kender sandheden ... hvorfor skulle hun ellers fortælle det..


  • #29   30. jul 2011 Nu er det jo lang tid siden det blev godkendt til katte, så hvis det virkelig var sådan det skete, var det nok kommet ud noget før.

    Ville nu nok tage den slags historier med et gran salt, overdrivelse fremmer som regel forståelsen.


  • #30   31. jul 2011 #
    Ann-Christina Nielsen

    *
    Hej Maria, hold da op, det lyder voldsomt. Det vil jeg lige dele med de andre jeg kender, for det er da bestemt ikke noget man har lyst til at støtte !! :o:o:o tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive til mig, og gøre noget. istede tfor bare at brænde inde med sådanne viden :o:o:o ..

    #
    Maria Thomsen
    fredag
    Maria Thomsen

    *
    Det var så lidt :):):) Tænkte bare at du nok var den helt rigtige at nævne det for og nej det har man bestemt ikke lyst til at støtte!! :(:(:(

    #
    Ann-Christina Nielsen
    fredag
    Ann-Christina Nielsen

    *
    fik fat i en der var med til at teste det da det i tidernes morgen skulle bruges til katte også. Det blev nemlig kun fremstillet til hunde. Hun fortæller at det eneste de gjorde i den forsøgs gruppe var at dryppe dem i nakken og se om det virkede, og hvor meget der skulle til før det virkede. Hun og de andre hun kender der var med til det, har aldrig været med til lign. Men hun afviser ikke at det sagtens kunne have været sket, for det ikke alt der kommer frem i lyset jo. Og desværre skal tingene testet på en eller anden måde . nogle vælger de grumme måder :(:(:( mere har jeg ikke lige fundet endnu, intet på nettet, heller ikke i udlandet. De plejer at være gode til at snuse snavs op :):):)

    #
    Ann-Christina Nielsen
    fredag
    Ann-Christina Nielsen

    *
    hej maria :):):) har du det nummer du ringede til :):):) ? så vil jeg lige smide det videre også :):):)

    #
    Maria Thomsen
    fredag
    Maria Thomsen

    *
    Det står i den besked jeg sendte tidligere?? :):):) Men nummeret til firmaet er: 44 54 00 40 :D:D:D


    ^^ --- der er telefon nummeret smiley hvor dyrelægen sagde de ting hun skriver i det øverste indlæg i den her smiley
    fortæller bare hvad hun har fået afvide, og spørger om nogle kender til det , om det passer, hvorfor skulle en dyrlæge FOR firmaet sige sådan noget ? det da vel meningen hun skal sælge deres produkter og samarbejde med dem smiley


Kommentér på:
frontline vet , testet på grusom måde ?

Annonce