{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Hængt 3 lamper op 1.200 kr.
  • Ophængning af lampe 400 kr.
  • Hænge tre lamper op 800 kr.
  • Samle Ikea Pax to skabe 1.000 kr.
  • Hænge 2 billeder op 450 kr.
  • Udskift kontakter 800 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Blomkålssuppe
  • #1   10. nov 2011 Jeg napper den altid pr. gefühl.

    Koger blomkål rigtig godt. Blender det med noget af kogevandet, tilsætter kogevand stille og roligt indtil konsistensen er nogenlunde som ønsket. Herefter topper jeg op med lidt fløde for at runde af og gøre suppen blød.

    Smager til med salt, sukker og syre.


  • #2   10. nov 2011 *CH* -
    Den lyder nem og lækker, den ville jeg gerne prøve.
    Men hvad er det du tilsætter som syre - er det bare citron, eller?


  • #3   10. nov 2011 Karina, det kan snildt være citron - det er jo ikke ret meget, til en skudefuld suppe er det vel et par teskefulde eller tre.

    Jeg bruger oftest hvid balsamico, men det er egentlig kun fordi det altid er her :o))


  • #4   10. nov 2011
    1½ - 2 friske blomkål
    8 dl fond
    en sjat fløde
    salt/peber
    purløg

    kammuslinger (4 store eller 8 små)

    Pluk det ½ blomkålshoved i små buketter og giv dem et opkog i letsaltet vand, hvorefter du lader dem stå i vandet i max 5 min, vandet sies fra.
    Det andet blomkål lader du koge mørt og blender til en lind masse. Herefter tilsætter du din fond, og lader det lige koge op.
    Fløden tilsættes og suppen smages til med salt og peber.
    De små blomkålsbuketter tilsættes og der toppes med klippet frisk purløg.

    Kammuslingerne ristes i lidt olie på en varm pande - krydres med salt og peber.

    Suppen anrettes med 1 (eller 2) kammuslinger i hver portion.

    Frisk brød serveres til, hvis retten skal have endnu mere fylde.

    Jeg koger min fond på kalveben, men du kan snyde og istedet bruge buillionterninger ;o)



  • #5   10. nov 2011 Ok - hvid balsamico, det kan vi godt klare. Det må prøves. Tak!

Kommentér på:
Blomkålssuppe

Annonce