2.188 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 6 Svar

Opskrift - Brunkål m. medister Opskrift - Brunkål m. medister

Hej HG

Ja det er faktisk lidt relateret til hunde det her hehe
Min mor skal passe mine piger og jeg ville forkæle med hendes livret - BRUNKÅL M. MEDISTER

MEN... jeg mangler lidt hjælp..

Hvordan laver jeg det?

Altså jeg er ikke i tvivl om indholdet - mere fremgangsmåden?

Når brunkålen er godt brunet i sukkeret, skal jeg så ligge medisteren i og hælde vand ved (hvor meget?) og lade det simre en 30 min?

Kan jeg så lige svitse medisteren af på panden bagefter eller hvordan?

på forhånd tak for hjælpen - det bliver jeg OG min mor meget glad for! smiley


 
Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Havearbejde 3.150 kr.
  • Have arbejde 205 kr.
  • Reparation af opvaskemaskine 1.200 kr.
  • Klippe hæk ned 1.000 kr.
  • Elektriker 1.500 kr.
  • Hjælp til hænge lamper op 500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Opskrift - Brunkål m. medister
  • #2   17. nov 2011 Hvor meget vand mon der skal i - bare til pølsen er dækket?

  • #4   17. nov 2011 Jeg kaster mig direkte ud i det! smiley

  • #5   17. nov 2011 Jeg har aldrig tilføjet vand, når jeg laver brunkål. Der er vand nok i hvidkålet. Desuden lader jeg kålen simre i ca. 1½-2 timer for lavt blus, for at det bliver helt mørt. Pøj pøj med projektet.

  • #6   17. nov 2011 Annette: Er jeg ikke nødt til at tilføje vand for at få medisteren kogt?
    Når den er færdigkogt, så var det min plan at lade kålen simre videre.
    Så det, som du siger, bliver rigtig mørt smiley



  • #7   17. nov 2011 Jeg må indrømme, at jeg aldrig har spist medister til brunkål ... det har enten været flæsk eller fars. Da jeg sidst lavede brunkål (i tirsdags), der brugte jeg fars:

    500 gram hakket kalv og flæsk
    2 små æg
    salt og peber
    2 spsk mel
    1 revet løg

    Det rører du sammen - ligesom til frikadeller. Så snitter du et helt hvidkålshoved fint. Tager en stor gryde (gerne på 10 liter). Dækker bunden med sukker, og varmer op ved middel varme, indtil sukkeret begynder at smelte. Så putter du lidt margarine I og straks efter, alt kålen. Når det så har simret i ca. 10 minutter, og er "faldet lidt sammen", så laver jeg en fordybing til farsen. Husk at putte en lille smule kulør i, så kålen får en flot brun farve. I med det hele, og læg låg på. Det skal simre ved lav varme. Efter ca. 30-45 min. er farsen så fast, at du kan vende den forsigtigt. Efter ca. 1½-2 timer er retten færdig.

    Jeg kan forestille mig, at hvis du vil bruge medister, så kan du bruge samme fremgangsmåde, men putte medisteren i, når der er ca. 1 time tilbage.


  • #8   17. nov 2011 Hvis du gerne vil spørge om mere, så skriv lige en PB, for jeg kører på job nu :o)

Kommentér på:
Opskrift - Brunkål m. medister

Annonce