Opskrift - Brunkål m. medister Opskrift - Brunkål m. medister
Hej HG
Ja det er faktisk lidt relateret til hunde det her hehe
Min mor skal passe mine piger og jeg ville forkæle med hendes livret - BRUNKÅL M. MEDISTER
MEN... jeg mangler lidt hjælp..
Hvordan laver jeg det?
Altså jeg er ikke i tvivl om indholdet - mere fremgangsmåden?
Når brunkålen er godt brunet i sukkeret, skal jeg så ligge medisteren i og hælde vand ved (hvor meget?) og lade det simre en 30 min?
Kan jeg så lige svitse medisteren af på panden bagefter eller hvordan?
på forhånd tak for hjælpen - det bliver jeg OG min mor meget glad for!
mar 2007
Følger: 27 Følgere: 23 Hunde: 2 Emner: 377 Svar: 3.127
mar 2007
Følger: 27 Følgere: 23 Hunde: 2 Emner: 377 Svar: 3.127
feb 2010
Følger: 12 Følgere: 17 Hunde: 2 Emner: 38 Svar: 613
mar 2007
Følger: 27 Følgere: 23 Hunde: 2 Emner: 377 Svar: 3.127
Når den er færdigkogt, så var det min plan at lade kålen simre videre.
Så det, som du siger, bliver rigtig mørt
feb 2010
Følger: 12 Følgere: 17 Hunde: 2 Emner: 38 Svar: 613
500 gram hakket kalv og flæsk
2 små æg
salt og peber
2 spsk mel
1 revet løg
Det rører du sammen - ligesom til frikadeller. Så snitter du et helt hvidkålshoved fint. Tager en stor gryde (gerne på 10 liter). Dækker bunden med sukker, og varmer op ved middel varme, indtil sukkeret begynder at smelte. Så putter du lidt margarine I og straks efter, alt kålen. Når det så har simret i ca. 10 minutter, og er "faldet lidt sammen", så laver jeg en fordybing til farsen. Husk at putte en lille smule kulør i, så kålen får en flot brun farve. I med det hele, og læg låg på. Det skal simre ved lav varme. Efter ca. 30-45 min. er farsen så fast, at du kan vende den forsigtigt. Efter ca. 1½-2 timer er retten færdig.
Jeg kan forestille mig, at hvis du vil bruge medister, så kan du bruge samme fremgangsmåde, men putte medisteren i, når der er ca. 1 time tilbage.
feb 2010
Følger: 12 Følgere: 17 Hunde: 2 Emner: 38 Svar: 613
Opskrift - Brunkål m. medister