{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
806 visninger | Oprettet:

til de bageglade... {{forumTopicSubject}}

jeg har fået meyers bagebog i julegave, og besluttede mig at nu ville jeg dælme blive god til at lave brød, der anbefales jo denher bagesten, så jeg fik min søn til at skære en helt almindelig 30-60 cm. gulvflise (som han alligevel bare havde til at stå) så den passer lige i min bageplade. Surdej blev lavet og nu har jeg bagt nogle forskellige brød. Hold da op! jeg kan bage lækkert brød nu, god smag, sprød skorpe og flot udseende..
sidder lige nu og nyder et lækkert valnødbrød..


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Removal of mattress and Bed frame - already dismantled. 700 kr.
  • Ophæng af: gardinskinner, 2 x tv, væghængt vasketøjs-kasse 1.500 kr.
  • Opsætning af loftslamper 600 kr.
  • Samling af møbler 1.200 kr.
  • Udendørs lampe re-montering 800 kr.
  • Murer arbejde 3.800 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  til de bageglade...
  • #1   24. jan 2013 Lidt mere info om flisen tak smiley


  • #3   24. jan 2013 Det er en helt alm. sort frostfri gulvflise, 30x60cm, man behøver ikke købe dyre bagesten, den her fungere perfekt, den ligner lidt en skiffersten i strukturen, men jeg har læst at alm, fliser til gulv/bad er velegnet. Fliser er jo brændt ved høje temperaturer, så de skal nok holde til vores ovne:-) jeg varmer den op ca en halv time,ved 250g, skubber brødet ind på den, skruer lidt ned for varmen og sørger for at det er gennembagt.
    Jeg har altid gerne ville have den her sprøde skorpe, det får jeg nu..


  • #4   24. jan 2013 Jeg bruger også hen helt alm gulvflise på grillen når jeg bager der.

  • #5   24. jan 2013 Jeg fik Meyers bagebog i oktober og der har ikke været købebrød i huset siden smiley

    Jeg havde en gammel marmorplade fra et natbord stående og den passer præcis i min ovn, så den fik lige en gang afrensning og slibning, det fungerer perfekt.

    Som sidegevinst kiggede jeg på nogle af linkene i bogen og fandt ud af, at min gamle røremaskine, en 25 år gammel ballerup mastermixer, er i produktion igen under nyt navn, men tilbehøret til den nye maskine passer til min gamle arbejdshest.
    Så det blev en dyr omgang, for måtte da lige suppleres med råkostapparat, pastaplader til kødhakker mv. smiley


  • #6   24. jan 2013 Vi får også tit "Meyer" brød her i huset, men det er værd at bemærke at der er ret mange fejl i bogen, så det kan være en god ide at gå ind på hans webside og rette fejlene før man pludselig har lavet en opskrift - som feks. honningkagedej der skal stå i flere måneder før den skal bage...og man så opdager at der i opskriften en en liiiille ubetydelig fejl...der gør at dejen er ubrugelig!

  • #7   24. jan 2013 Jeg bager også Meyers brød og må tilslutte mig Barley - der er faktisk sneget sig en del fejl ind. Jeg har så købt en bagesten, den var ikke voldsomt dyr smiley

Kommentér på:
til de bageglade...

Annonce