{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
931 visninger | Oprettet:

Efterlysning af katteejer {{forumTopicSubject}}

Nogen der mangler en kat i nærheden af Aars flyveplads..?? Katten er grå/hvid, ikke ret stor tror det er en stor killing... Den er meget tynd og er ikke sky men miav´er afsindig meget, den er desværre ikke øretatoveret. Virker som om den er vant til at blive håndteret af mennesker.

Er ikke bruger på kattegalleri så hvis nogen kunne dele derinde ville det være godt.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Efterlysning af katteejer
  • #3   30. apr 2013 Takker


  • #5   30. apr 2013 Vi har kontaktet nummer 1812 og de ville sørge for at der er en der ringer tilbage - men det kan tage op til 24 timer.
    Synes bare at katten virker meget menneskevant og ikke umiddelbart som en vildkat


  • #7   30. apr 2013 Husk at få den tjekket for chip.

  • #8   30. apr 2013 Ja synes osse det er rigtig træls, for det ville være så meget nemmere hvis vi bare kunne tjekke den på katteregistret. Vores 3 er alle er alle øretatoveret og den ene er også chippet da hendes tatovering er utydelig



  • #9   30. apr 2013 Susanne: Det skal vi nok - men vi venter lige på opkald fra Dyrenes Beskyttelse

  • #11   1. maj 2013 Vi gav den noget mad her til morgen og den var godt nok sulten. Der har været en mand her fra Dyrenes Beskyttelse i løbet af dagen, men da var katten her ikke. Hans umiddelbare mening er dog at de ikke kan gøre noget hvis den kommer igen.....

    God ide med lige at tjekke hos dyrlæger og internater - det gør vi hvis den kommer igen.


  • #13   6. maj 2013 Katten kom igen igår og vi har givet den mad og vand både igår og i dag. Det er helt tydeligt at den er vant til at være omkring mennesker da den er meget kontaktsøgende. Den kom endda ind i huset idag da vi have terrassedøren til at stå åben. Hvis det var muligt ville vi selv beholde den men har 3 i forvejen, hvoraf den ene ikke er særlig glad for fremmede katte.
    Tror desværre ikke Kattens Værn vil gøre så meget. Kan læse på deres hjemmeside at de kun indfanger vildkatte og ikke tager sig af tilløbne tamkatte.

    Planen er lige nu at vi fortsætter med at fodre den (så den ihvertfald kan få lidt sul på kroppen) og så sætter vi nogle sedler op rundt omkring (når vi har fået vores printer til at virke).


  • #15   11. maj 2013 Katten har nu fået et nyt hjem. Vi bor lige ved siden af en grillbar, hvor vi havde sat en seddel op. Idag er der så en dame der ringer på døren og siger at de (hende og familien) gerne vil tage den med hjem.
    Det er så dejligt at den slags mennesker findes :o)


Kommentér på:
Efterlysning af katteejer

Annonce