{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.029 visninger | Oprettet:

søger lærerplads {{forumTopicSubject}}

hey HundeGalleri smiley

Jeg er 18 år og bor i Fredericia. Der er ikk mange uger tilbage før jeg skal op til eksamen i hunde på hansenberg organia. Efter eksamen skal jeg søge lærerplads for at kunne læse videre til forsøgsdyr, veterinær eller hvad tiden byder. Jeg skal minimum være i lære i 3 mdr,inden jeg søger ind på skolen igen, for at kunne læse videre. Det 1. hovedforløb varer 10 uger, 2. hovedforløb varer 6 uger. Mellem de to forløb er jeg ved lærerpladsen igen og bagefter 2. hovedforløb. Når jeg starter op på skolen efter jeg har været på lærerpladsen, får lærerpladsen 80% tilbage af min løn fra skolen.

Jeg vil gerne høre om der er nogle herinde som kender nogle avlere, kennel eller andet som mangler en elev. Jeg siger ikke nej til et år, eller mere, da jeg brænder for at arbejde med dyr. I løbet af mit grundforløb, har jeg fået mere kendskab til forskellige dyr, så har i andre dyre kontakter må i også meget gerne skrive til mig. Jeg har fået et medicinhåndkursus, traktor kørekort, førstehjælpsbevis og været i VFU i århus dyreværn.

Jeg nyder at arbejde med dyr, hundene tiltrækker mig specielt da man kan træne dem, gå lange ture, de har altid interesseret mig, og har meget baggrundsviden og erfaring. Jeg er åben og glad, kan tage ansvar. Håber i vil skrive til mig og fortælle hvis i kender nogle, eller kender nogle som kender nogle. Det er min drøm smiley

jeg skal nok forklare hvordan systemet fungerer, og hvordan lærerpladsen bliver godkendt for private hunde avlere eller lign. det er meget enkelt.

Mvh
Maria

Jeg møder op personligt, hvis i er intresseret smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  søger lærerplads
  • #1   19. maj 2013 hvad er du ved at uddanne dig til?

  • #2   19. maj 2013 Jeg er ved at uddanne mig til dyrepasser, som jeg får bevis på her til sommerferien. Efterfølgende skal jeg have en lærerplads, og derefter læse videre til veterinærsygeplejerske, forsøgsdyr eller hvad tiden byder på indenfor hunde. smiley


  • #4   19. maj 2013 Jeg er på grundforløbet, og får bevis på jeg er dyrepasser. Vi kan først vælge speciale når vi søger ind på 1 hovedforløb smiley


  • #5   19. maj 2013 Det forstår jeg ikke.

    Du kan da ikke allerede være uddannet dyrepasser, eller er det mig der er helt gal på den?

    og veterinær sygeplejerske, det er da en uddannelse i sig selv?


  • #6   19. maj 2013 Jeg er også på grundforløb. Jeg er allerede i speciale med heste, man vælger vel sit speciale, i det man begynder på grundforløbet?

    Og du er jo først dyrepasser når alle hovedforløb er overstået. Man kan ikke kalde sig dyrepasser ved at være på grundforløb ca et år.. Det er på hovedforløb det hele gælder. Grundforløbet er egentlig også til at se om det er noget for en. Mange springer fra der inden de når hovedforløbet fordi det ikke er det de havde regnet med.

    [ -Desuden er det vel en elevplads du søger, ikke læreplads smiley ? ]


  • #7   19. maj 2013 vær obs på at ikke alle skoler godkender Hundekenneler /internater m.m som praktiksteder. Min gjorde ikke.

    Og du er ikke uddannet fordi du har grundforløbet.


  • #8   19. maj 2013 Ciel .. Også det jeg tænkte.

    Men skal man ikke have en læreplads, for at kunne fortsætte fra grundforløbet til hovedforløbet?


  • #9   19. maj 2013 Mette H: Jo, efter grundforløbet skal man ud og have en elevplads, for at fortsætte hovedforløbene. Ellers kan man godt komme i skolepraktik hvis man intet finder, eller får smiley

  • #10   19. maj 2013 Jeg har nemlig også læst og undersøgt en del om uddannelsen i sin tid.

    Da jeg kiggede, synes jeg ikke der var et speciale i veterinær?
    synes det var zoologisk have, heste, og forsøgsdyr?
    Ellers er det bare mig der husker forkert. smiley


  • #11   19. maj 2013 forstår godt det kan lyde lidt forvirrende, skal prøve at forklare det.:-)
    Grundforløbet er ligesom bunden af en lagkage, den giver adgang til at blive dyrepasser. For at forsætte uddannelsen, skal man have en lærerplads. Lærerpladsen er ligesom fyldet, det der gør den næste bund kan ligges på. Når vi med lærerplads søger ind på hovedforløbende, er vi for alvor igang med uddannelsen, sagt på den måde at vi har speciale, og bygger videre på lagkagen, Imellem hver lag er vi ude i praktik (lærerpladsen). Veterinær sygeplekersker bliver uddannet under hovedforløbene smiley


  • #12   19. maj 2013 jeg har grundforløbet som dyrepasser, nok til at søge ind i en zoo f.eks. Kenneler kan godt blive godkend hvis der er nok hunde smiley

  • #13   19. maj 2013 Jamen veterinær sygeplejerske, er da en uddannelse i sig selv? Det er det jeg ikke forstår. Er nok mig der er træt sådan en søndag aften, smiley

    Er det fordi det er det samme grundforløb, eller?
    for det er jo to vidt forskellige uddannelser.


  • #15   19. maj 2013 det skal du altså vende med din studie vejleder. jeg havde en plads med hunde i england som ikke blev godkendt pga. det var hunde. Det var i Roskilde.

  • #16   19. maj 2013 Så du er på veterinæruddannelsen eller du har tænkt dig at søge ind på veterinæruddannelsen? Hvis du vil uddanne dig til veterinærsygeplejeske, så skal du have en elevplads på et dyrehospital, og ikke en kennel.

    Er det fordi du er ved at uddanne dig til dyrepasserassistent? For jeg må indrømme at det heller ikke giver meget mening i mine ører da der under uddannelse til dyrepasser kun er de 3 specialer forsøgsdyr, zoo og heste.


  • #17   19. maj 2013 Der er altså kun speciale i heste, zoo og forsøgsdyr?
    På min skole må man ikke søge ind på en kennel?

    - og veterinærsygeplejerske er altså en helt anden uddannelse? Det høre ikke under dyrepasser uddannelsen.


  • #18   19. maj 2013 Sabrina. - Det er også det jeg ikke helt forstår. For hvis det er som veterinær, kan du jo ikke få en elevplads på en hundekennel?

    Jeg var nemlig i tvivl om hvorvidt det var mig der var forkert på den, med de tre specialer - men det er det så ikke.


  • #19   19. maj 2013 Ciel - nej det er netop to forskellige uddannelser. Også derfor jeg ikke forstod det lige da jeg læste det.

  • #20   19. maj 2013 Mette H: Nej det er helt rigtigt at der ''kun'' er 3 specialer på dyrepasseruddannelsen. Dog er jeg ikke helt sikker på om man må bruge kennel som elevplads hvis man ''bare'' skal have dyrepasserassistenten (der specialisere du dig ikke).

    Du kan ikke tage en veterinærsygeplejeskeuddannelse basseret på en elevplads på en kennel nej. Der skal du have en plads hos en dyrlæge, og det er RIGTIG svært at finde elevplads.



  • #21   19. maj 2013 i har ret. Det kræver en lærerplads/elevplads for at søge ind på skolen igen efter grundforløbet, for at blive udannet i et speciale. Man behøver ikk være på grundforløbet for at søge ind på hovedforløbene, bare man har en lærerplads. Inde på hovedforløbene uddanner man sig i specialer. 1 hovedforløb gør vi kan blive dyrepasserassistent, der må vi gerne have en læreplads i en kennel eller andre godkendte hunde steder. Vil man læse videre derfra, til veterinær, skal man have været på et dyrehospital som i taler om. Jeg har blot taget grundforløbet som en start, da jeg skulle have en lærerpladse for at hoppe ind på veterinær uddannelsen med det samme.

  • #22   19. maj 2013 Puha ja det er svært, tror jeg har været rundt med 100 ansøgninger som veterinær sygeplejerske, og det skulle vidst efter sigende, også være ret svært at finde arbejde bagefter.

    Så nu har jeg skiftet spor, og søgt ind på en anden uddannelse smiley


  • #23   19. maj 2013 så burde man da have læst i jylland... det må jeg da tjekke tirsdag,

  • #24   19. maj 2013 Ts - jeg vidste bare ikke at de to uddannelser kunne kombineres.

  • #25   19. maj 2013 en hunde kennel er god nok til lærerplads/elevplads, bare den bliver godkendt, og det gør man ved at udfylde nogle papir jeg kan skaffe via min skole.

  • #26   19. maj 2013 Så det du søger elevplads som, er veterinær sygeplejerske? eller.

  • #27   19. maj 2013 tror jeg simpelthen ikke kan være rigtig. men er det det så skal jeg SÅ meget have min uddannelse gjort færdig. Super!


  • #28   19. maj 2013 Jeg er virkelig forvirret lige nu. Hvis du kan kombinere de 2 uddannelser så er det da i hvert fald noget helt nyt de har lavet. Sådan som jeg forstår dig så er det dyrepasserassistenten du gerne vil have eller hvad? Tror du bliver nødt til at forklare dig lidt bedre hvis vi skal have mulighed for at hjælpe smiley

  • #29   19. maj 2013 Jeg troede ikke man kunne kombinere de to uddannelser.
    Det kan jeg hvert fald ikke, så skal jeg på en helt anden skole. Hmm..


  • #30   19. maj 2013 Jeg vil først og fremmest gerne arbejde med hunde. hvis jeg har en elevplads under 1 hovedforløb med hunde, kan jeg blive dyrepasserassistent som sagt. Hvis jeg så vælger at ville forsætte på uddannelsen, rykke op til at blive veterinær f.eks. så bliver jeg nød til at skifte elevplads. Men jeg vil gerne arbejde med hunde lige nu, tror også de fleste dyrehospitaler leder efter elever ældre end 18 år

  • #31   19. maj 2013 Jeg er heller ikke med.

    Hvis det er som veterinær sygeplejerske, er det da bare igang med at søge elevpladser, i dyreklinikker og dyrehospitaler, og ikke hunde kenneler.

    Men hvis det er det andet, så ja. - ej jeg er ikke med smiley


  • #32   19. maj 2013 Jamen hvis du vælger at fortsætte uddannelsen, så kan du da ikke bare "rykke op" som veterinær sygeplejerske? Det er det jeg ikke forstår.

  • #33   19. maj 2013 skal prøve at forklare mig bedre, undskyld. Jeg går på Hansenberg organia, der uddanner man sig til alle de specialer der er tale om nu her i debatten. Som jeg selv skriver så er jeg åben for alle elevpladser, jeg siger bare jeg gerne vil arbejde med hunde:) en elevplads med hunde er godkendt til at blive dyrepasserassistent

  • #34   19. maj 2013 Så man kan rykke op i de forskellige uddannelser?

    Det har jeg aldrig hørt om før, ihvertfald ikke med disse to uddannelser.

    Men tak for info Rikke smiley


  • #35   19. maj 2013 Rikke: Ja, men det ændre jo ikke på at hun skal skifte uddannelsesretning og dermed starter fra bunden med veterinæren på lige fod med alle andre der gerne vil ind på veterinærsygeplejeske-studiet smiley

    TS: Så det du gerne vil er dyrepasserassistenten?


  • #36   19. maj 2013 og man kan godt hoppe direkte ind på veterinær uddannelsen, med en elevplads hos et dyrehospital smiley Den elevplads har jeg ikk, derfor leder jeg efter alt hva jeg kan få, hvis jeg får med hunde, er jeg kun berettet til at blive dyrepasserassistent.. smiley efterfølgende kan jeg søge ind på de næste hovedforløb som indeholder specialer, bare med den rigtige elevolads

  • #37   19. maj 2013 ja det er det rikke

  • #38   19. maj 2013 smiley


  • #39   19. maj 2013 Det er korrekt at du er direkte optaget på veterinærsygeplejesken hvis du får en elevplads, men folk bliver forvirrede fordi du formulere det lidt som om at du kan forkorte den typiske veterinær hvis du får dyrepasserassistenten først.

    Men sådan som jeg forstår dig så er det at du gerne vil have en lærerplads i en kennel så du kan tage din dyrepasserassistent, og så - på et senere tidspunkt - læse til veterinærsygeplejeske i tilfælde af at du er heldig at finde en elevplads. Er det korrekt forstået?


  • #40   19. maj 2013 Ts - ja selvfølgelig kan du det. Elevpladsen er jo din adgangs billet til veterinær uddannelsen, dog er der nogle der kommer ind som kvote, hvor skolen hjælper.

    Men som jeg forstod det, mente du at man kunne springe fra dyrepasser asistent, til veterinær, og så springe de led over du har taget på den anden uddannelse. Og sådan fungerere det ikke tror jeg, altså hvis du får en elevplads på en dyreklinik, skal du vel starte på uddannelsen, som alle de andre skal?


  • #41   19. maj 2013 Sabrine. - Hvis det er sådan det forholder sig, så forstår jeg det meget bedre nu smiley

  • #42   19. maj 2013 Sabrine N - du har forstået mig ret smiley

  • #43   20. maj 2013 Jeg ved desværre ikke noget om elevpladser eller uddannelserne... Men hold da op hvor kan man tage vildt mange forskellige uddannelser på den skole.... Det er da helt vildt med alle de forskellige retninger på et sted... Genialt!!! Så er det meget nemmere at hoppe fra en uddannelse til en anden, hvis man finder ud af det alligevel ikke var noget for en.
    Altså jeg mener bare VVS-Frisør-Gastronom-Dyrepasser-Teknisk Designer-Smed-Tandklinikassistent... VILDT!!!!!!!


  • #44   20. maj 2013 Lige meget hvilken uddannelse man vil have, skal man da have grundforløbet først.

    Har aldrig hørt om, at man bare kan springe på et hovedforløb, for man lærer jo meget på grundforløbet..

    Vil selv godt på vet. sygeplejersken, men ja om man kan finde en elevplads er jo så det, ellers er der jo en kvoteplads hvis du er heldig smiley . Men man skal alligevel bruge en elevplads bagefter. Og umiddelbart tror jeg ikke du kan være i en kennel, men hvad ved jeg :)!

    Held og lykke med din fremtid i hvert fald!


  • #45   20. maj 2013 Der er nogle uddannelser hvor man kan starte i "mesterlære", og derved springer grundforløbet over. Det kan man som køkkenassistent og smed. Tror faktisk det gælder de fleste erhvervsuddannelser, men det er jeg ikke sikker på.

    Men det kræver en læreplads, hvor man starter og så er det første skole man kommer på, hovedforløbet...


  • #46   20. maj 2013 ja det kan godt være lidt svært at finde rundt i, bare jeg har en elevplads for at starte på hovedforløbet smiley synes det er rigtig smart at skolen har alle de muligheder for job indenfor dyr. smiley

Kommentér på:
søger lærerplads

Annonce