15.508 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 13 Svar

Fryse agurkesalat Fryse agurkesalat

Jeg har så mange agurker i øjeblikket, at selvom både hunden og jeg elsker dem, kan vi ikke følge med.
Jeg har så læst om frysning af agurkesalat, men der er godt nok delte meninger.
Nogle skriver frys hele agurken, tag den op og lav salaten, andre skriver, skæres i skiver før frysning, og lav den efter optøning.
Saltes før nedfrysning, eller laves færdig før nedfrysning er også nævnt, er der nogle af jer andre hundefolk, der har gode erfaringer med det ene eller det andet, hvad bliver bedst?


Play video
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Vinduespudsning 1.000 kr.
  • Fjernelse af hvepsebo 1.000 kr.
  • Hænge montanareoler op 2.000 kr.
  • Samle PAX skab 850 kr.
  • Repair of dishwasher 1.000 kr.
  • Samle møbler hænge ting op 1.660 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Fryse agurkesalat
  • #1   3. jul 2013 Minion

    Også hvis det bliver brugt til agurkesalat, det er jo i forvejen noget slattent noget.


  • #2   3. jul 2013 Jeg tror altså ikke, at du kan fryse agurkerne. Du kan lave agurkesalat, prøv at finde en opskrift, hvor de kan holde sig lidt.

  • #3   3. jul 2013 Jeg fryser agurkskiver og tør dem op direkte i eddike lagen, det bliver udmærket, men endnu bedre er det nu at sylte dem og stille dem køligt og mørkt de kan snildt holde sig i minimum et år;)

  • #4   3. jul 2013 hvorfor fryse agurke salat? det kan jo holde sig meget meget længe hvis det bliver lavet rigtigt.

  • #5   3. jul 2013 Eddike lage er bare kop til kop, det vil sige en kop eddike og en kop sukker, koges op, der tilsættes kryderi efter smag fx dild og hele peberkorn og hældes kogende over agurkskiverne i glas, lukkes straks til

  • #6   3. jul 2013 Fryses hvis man ikke lige har tid til at lave eddike lage eller har glas nok;)

  • #7   3. jul 2013 Kan de holde sig så længe, det var jeg ikke klar over, så er der nok ikke nogen grund, til at eksperimentere med nedfrysning.
    Tak for tips, til en på det område uvidende hundeejer. smiley


  • #8   3. jul 2013 De kan holde næsten uendeligt hvis bare du overholder hygiejnen og skyller glassene i Atamon :O))

  • #9   3. jul 2013 Jeg har prøvet at fryse agurkesalat ved et uheld. Stillede en skål i fryseren til afkøling, da det lige var lavet og glemte det. Da jeg så tøede det op, synes jeg agurkerne var meget slaskede, så det gør jeg ikke igen. I den portion, som ikke havde været i fryseren, var agurkerne stadig med "bid".
    Og ja, det kan jo holde sig meget længe, så hvorfor fryse?


  • #10   3. jul 2013 Det er bare super, med noget nær total enighed på sådan et offtopic spørgsmål.
    Google kan sommetider forvirre mere end det gavner.
    Tak til alle, der har givet deres besyv med, jeg har lært noget nyt idag. smiley


  • #11   3. jul 2013 Lige noget andet, men da jeg købte en hel spand marinerede sild, fortalte fiskemanden mig, at jeg kunne dele dem i portioner og fryse dem.
    Det prøvede jeg, og de smagte som om de lige var taget op af spanden. Der var ingen forskel i konsistens og smag.



  • #12   3. jul 2013 Hanne - Det er også noget helt andet med fisk, skaldyr, kød og nogle grøntsager/frugter o.s.v.
    Meget vandede grøntsager og frugt får sprængt cellerne ved frysning p.g.a. at vand udvider sig ved frost, og så bliver de totalt slatne. (sådan meget populært sagt) smiley


  • #13   4. jul 2013 Ja Mie. Ligesom, når man tager en pose frosne bær op af fryseren. Al saften smasker ud af dem.

    Jeg har en gang kommet til at fryse noget agurkesalat i mit køleskab, som pludselig troede at den var en fryser. Det var kun skrællen som holdt agurkeskiverne samlet. Alt indmaden forsvandt nærmest, og det der sad tilbage var helt lævret.

    Det er bedst at fryse de grøntsager, som bare skal bruges i madlavning.
    Jeg fryser tit noget hakket chili, peberfrugt eller løg, hvis jeg har hakket for meget.
    Så er det dejligt nemt at tage det op og smide i en gryde med sammenkogt.


Kommentér på:
Fryse agurkesalat

Annonce