15.508 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
13 Svar
Fryse agurkesalat Fryse agurkesalat
Jeg har så mange agurker i øjeblikket, at selvom både hunden og jeg elsker dem, kan vi ikke følge med.
Jeg har så læst om frysning af agurkesalat, men der er godt nok delte meninger.
Nogle skriver frys hele agurken, tag den op og lav salaten, andre skriver, skæres i skiver før frysning, og lav den efter optøning.
Saltes før nedfrysning, eller laves færdig før nedfrysning er også nævnt, er der nogle af jer andre hundefolk, der har gode erfaringer med det ene eller det andet, hvad bliver bedst?
0 synes godt om
dec 2011
Følger: 1 Følgere: 1 Hunde: 1 Emner: 35 Svar: 397
Også hvis det bliver brugt til agurkesalat, det er jo i forvejen noget slattent noget.
feb 2010
Følger: 12 Følgere: 17 Hunde: 2 Emner: 38 Svar: 613
dec 2012
Følgere: 21 Emner: 49 Svar: 3.665
maj 2008
Følger: 28 Følgere: 26 Hunde: 6 Emner: 374 Svar: 2.882
dec 2012
Følgere: 21 Emner: 49 Svar: 3.665
dec 2012
Følgere: 21 Emner: 49 Svar: 3.665
dec 2011
Følger: 1 Følgere: 1 Hunde: 1 Emner: 35 Svar: 397
Tak for tips, til en på det område uvidende hundeejer.
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.180
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.244
Og ja, det kan jo holde sig meget længe, så hvorfor fryse?
dec 2011
Følger: 1 Følgere: 1 Hunde: 1 Emner: 35 Svar: 397
Google kan sommetider forvirre mere end det gavner.
Tak til alle, der har givet deres besyv med, jeg har lært noget nyt idag.
maj 2008
Følger: 130 Følgere: 128 Hunde: 1 Emner: 1.425 Svar: 17.872
Det prøvede jeg, og de smagte som om de lige var taget op af spanden. Der var ingen forskel i konsistens og smag.
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.244
Meget vandede grøntsager og frugt får sprængt cellerne ved frysning p.g.a. at vand udvider sig ved frost, og så bliver de totalt slatne. (sådan meget populært sagt)
maj 2008
Følger: 130 Følgere: 128 Hunde: 1 Emner: 1.425 Svar: 17.872
Jeg har en gang kommet til at fryse noget agurkesalat i mit køleskab, som pludselig troede at den var en fryser. Det var kun skrællen som holdt agurkeskiverne samlet. Alt indmaden forsvandt nærmest, og det der sad tilbage var helt lævret.
Det er bedst at fryse de grøntsager, som bare skal bruges i madlavning.
Jeg fryser tit noget hakket chili, peberfrugt eller løg, hvis jeg har hakket for meget.
Så er det dejligt nemt at tage det op og smide i en gryde med sammenkogt.
Fryse agurkesalat