{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
621 visninger | Oprettet:

? om pizza med bresaola {{forumTopicSubject}}

Vi kan rigtig godt lide hjemmelavet pizza med bresaola herhjemme og skal lave en nu her til aften. De andre gange har jeg puttet bresaolaen på fra starten, med det resultat at den er tørret temmelig meget ind ovenpå pizzaen - den har nu smagt udemærket.

Men jeg tænkte at jeg ville prøve ikke at lægge den på fra starten, men gøre 1 af 2 ting:

1) Bage pizzaen helt færdig og lægge bresaola på når pizza tages ud af ovnen.

2) Bage pizzaen næsten helt færdig, lægge bresaolaen på så den er med de sidste 5 minutter af bagetiden. Jeg skal dog så skynde mig at fordele det over hele pizzaen, også da jeg/vi gerne vil have lidt groftrevet frisk parmesan på toppen.


Hvad har I erfaring med på det punkt, hvad ville I gøre ?


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Vi mangler og sætte lys i huset 700 kr.
  • Hjælp til ophængning af 5-7 billeder 500 kr.
  • Opvaskemaskine fejl 900 kr.
  • Boret huller i køkkenlåge og isat hængsler 1.250 kr.
  • Dissemble and assemble cage 525 kr.
  • problem med vandtilførsel til opvaskemaskine 1.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  ? om pizza med bresaola
Kommentér på:
? om pizza med bresaola

Annonce