
Tilmeldt:
15. feb 2007 Følger: 19 Følgere: 20 Hunde: 7 Emner: 940 Svar: 10.327
? om pizza med bresaola ? om pizza med bresaola
Vi kan rigtig godt lide hjemmelavet pizza med bresaola herhjemme og skal lave en nu her til aften. De andre gange har jeg puttet bresaolaen på fra starten, med det resultat at den er tørret temmelig meget ind ovenpå pizzaen - den har nu smagt udemærket.
Men jeg tænkte at jeg ville prøve ikke at lægge den på fra starten, men gøre 1 af 2 ting:
1) Bage pizzaen helt færdig og lægge bresaola på når pizza tages ud af ovnen.
2) Bage pizzaen næsten helt færdig, lægge bresaolaen på så den er med de sidste 5 minutter af bagetiden. Jeg skal dog så skynde mig at fordele det over hele pizzaen, også da jeg/vi gerne vil have lidt groftrevet frisk parmesan på toppen.
Hvad har I erfaring med på det punkt, hvad ville I gøre ?
mar 2011
Følger: 7 Følgere: 5 Hunde: 1 Emner: 61 Svar: 1.032
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.180
Det gør jeg selv når jeg laver med ruccola og lufttørret skinke
http://laavisesmad.blogspot.com/2013/07/pizza-med-ruccola-trret-skinke.html
feb 2007
Følger: 19 Følgere: 20 Hunde: 7 Emner: 940 Svar: 10.327
feb 2007
Følger: 19 Følgere: 20 Hunde: 7 Emner: 940 Svar: 10.327
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.180
feb 2007
Følger: 19 Følgere: 20 Hunde: 7 Emner: 940 Svar: 10.327
Men så blev der noget til overs til frokost i dag og der var jeg sulten igen og kunne godt spise 2 stykker
? om pizza med bresaola