10.772 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 10 Svar

Hel and optø på køkkenbordet eller i køleskab? Hel and optø på køkkenbordet eller i køleskab?

....har altid fået at vide at kød ska optøs i køleskabet så der ikke kommer bakterier i kødets overflade så man ikke bliver syg af det......andre siger at man sagtens kan optø på køkkenbordret så længe at kødet bliver gennem stegt.....jeg vil så høre jer hva I gør?

ska nemlig have andesteg med hele molevitten i morgen og tænker om den godt kan nå at tø op...den blev lagt i køleskabet omkring KL 10 idag ??


Play video
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Samling af spisebord 1.350 kr.
  • Reparation af opvaskemaskine 1.200 kr.
  • 2 lamper og 2 billeder 500 kr.
  • Tilslutning af komfur 350 kr.
  • Tage ned en lampe i taget 335 kr.
  • Havemand til ukrudsrydning i indkørsel 1.000 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Hel and optø på køkkenbordet eller i køleskab?
Kommentér på:
Hel and optø på køkkenbordet eller i køleskab?

Annonce