
Tilmeldt:
20. jan 2005 Følger: 17 Følgere: 17 Hunde: 1 Emner: 218 Svar: 1.826
Hvad spiser man til aioli? Hvad spiser man til aioli?
Jeg skal have svigerforældrene på besøg i morgen, til hovedret står den på andebryst med rødvinssauce og til dessert står den på Mette Blomsterbergs kejserinderis (super lækkert alternativ til ris a la mande)
Mht. forreten, skal det ikke være noget vildt, da jeg ikke gider at stresse, det skulle jo helst bare være hyggeligt
Jeg har aldrig prøvet at lave aioli før, men synes at det smager mums! Så det kunne jeg godt tænke mig at prøve og lave, men hvad spiser man til?
Jeg kan se inde på nettet at du kan spise det til fx. pomfritter (surpriiise ) men jeg tænker mere som en slags forret/snacks inden hovedretten, så fx med nogle grissinier til? Kan man det, eller bliver det for kvalmt?
Håber i har nogle idéer
apr 2012
Følger: 7 Følgere: 5 Hunde: 2 Emner: 34 Svar: 606
jan 2005
Følger: 17 Følgere: 17 Hunde: 1 Emner: 218 Svar: 1.826
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
jun 2013
Følger: 9 Følgere: 13 Hunde: 1 Emner: 98 Svar: 602
ellers så bare rejer, og aioli
jun 2010
Følger: 45 Følgere: 61 Hunde: 2 Emner: 126 Svar: 3.855
Så det er nok mest hvad man ellers synes om.
De forskellige del kunne også kombineres på en lille tappas tallerken, så der feks er et par rejer/muslinger/et lille stykke laks, et par skiver god pølse/skinke og så et par stykker grillet peberfrugt el. lignende.
aug 2008
Følger: 37 Følgere: 36 Hunde: 3 Emner: 66 Svar: 10.350
mar 2017
Følger: 1 Svar: 2
Hvad spiser man til aioli?