415 visninger
|
Oprettet:
Spm til hjemmelavet kransekage {{forumTopicSubject}}
Jeg håber der sidder nogen der er mere erfarne i kransekage end mig
jeg er ved at bage ringe til et minioverflødighedshorn - kæft noget lort. Nå men bortset fra det, så har jeg lige taget dem ud af ovnen. De ligner et marridt.
Men mit spm. er, skal jeg bare holde dem på køl, eller hvor man nu gør af sådan nogle, inden jeg samler det tirsdag? Eller skal de i fryseren til i morgen?
okt 2004
Følger: 34 Følgere: 597 Hunde: 2 Emner: 420 Svar: 4.900
jan 2013
Følger: 1 Hunde: 2 Svar: 853
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.739
Og så tager det en krig at stå og lave ringene, især til overflødighedshorn - og især når man mangler en korrekt opskrift på vægt og længde
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
aug 2008
Følger: 37 Følgere: 36 Hunde: 3 Emner: 66 Svar: 10.279
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.739
Jeg tror da den bliver fin nok - når den bare får en røvfuld glasur
jan 2013
Følger: 1 Hunde: 2 Svar: 853
Har heller aldrig prøvet at lave et overflødighedshorn, ku forestille mig det er er pænt svært.
jul 2010
Følger: 18 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 210 Svar: 3.350
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.739
Det ligner sådan en tynd pyramide hehe.
Isabelle, ja jeg har godt nok ikke nogen bedste opskrift. Jeg laver stort set kun kransekage til nytår, så der går et år imellem, og jeg kan ikke huske fra gang til gang. Denne gang brugte jeg Mette Blomsterbergs minioverflødighedshornsopskrift. Der skal ikke så meget sukker i, som hendes alm. kransekage. Jeg syntes tit der er sygt meget sukker i kransekagemasse.
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.739
Spm til hjemmelavet kransekage