718 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 3 Svar

hjælp pulled pork! ! hjælp pulled pork! !

Godmorgen i tidlige fugle. Er der mon nogle pulled pork eksperter derude. Jeg satte sådan en fætter på lidt over et kilo i ovnen kl. 00.15. Nu blev jeg vækket af stegetermometeret der sagde at den var færdig.... efter kun 5 timer i ovnen. Jeg havde regnet med 12 timer, men ovnen må have stået for højt selvom jeg har fulgt anvisningerne. Kan jeg sætte den i ovnen ved 50-80 grader de mange sidste timer uden den bliver tør? Den er lavet i et fad med låg på.


Play video
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Elektriker 1.000 kr.
  • Græsslåning 1.126 kr.
  • Radiatorer på losseplads 1.500 kr.
  • Vandrør og afløb 730 kr.
  • Hjælp til nedrivning af skorsten 205 kr.
  • Flytning af strømstik 1.890 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  hjælp pulled pork! !
  • #1   8. jun 2014 Hvad var start temperatur.

    Er selv igang. Jeg smed mine i (ca 7 kg) opdelt i tre stk kl 21.00 og de er færdige kl 12.00. Jeg smed dem ind ved 90 grader.

    Hvis du sætter den ind igen er det vigtigt du ikke river kødet først, altså at kødet forsat er intakt ellers smider kødet for meget væske.


  • #2   8. jun 2014 Bruger aldrig stegetermometer smiley Sætter den i ovnen ved 100 grader indtil den skal spises smiley

    Hvad stod din ovn på?


  • #3   8. jun 2014 Puha. Det har været en meget lang dag. Men det lykkes fint. Jeg satte den i en kold ovn og havde sat ovnen på 110 grader. Resten af tiden indtil den skulle spises, stod den i ovnen på 60-70 grader. Den var super mør og saftig. smiley

Kommentér på:
hjælp pulled pork! !

Annonce