718 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
3 Svar
hjælp pulled pork! ! hjælp pulled pork! !
Godmorgen i tidlige fugle. Er der mon nogle pulled pork eksperter derude. Jeg satte sådan en fætter på lidt over et kilo i ovnen kl. 00.15. Nu blev jeg vækket af stegetermometeret der sagde at den var færdig.... efter kun 5 timer i ovnen. Jeg havde regnet med 12 timer, men ovnen må have stået for højt selvom jeg har fulgt anvisningerne. Kan jeg sætte den i ovnen ved 50-80 grader de mange sidste timer uden den bliver tør? Den er lavet i et fad med låg på.
0 synes godt om
jan 2013
Følger: 21 Følgere: 31 Hunde: 1 Emner: 370 Svar: 3.546
Er selv igang. Jeg smed mine i (ca 7 kg) opdelt i tre stk kl 21.00 og de er færdige kl 12.00. Jeg smed dem ind ved 90 grader.
Hvis du sætter den ind igen er det vigtigt du ikke river kødet først, altså at kødet forsat er intakt ellers smider kødet for meget væske.
aug 2011
Følger: 17 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 50 Svar: 4.476
Hvad stod din ovn på?
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 3 Emner: 237 Svar: 3.144
hjælp pulled pork! !