{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.321 visninger | Oprettet:

Kliker - hvad men dem? {{forumTopicSubject}}

Gyldendals røde ordbøger Dansk/Dansk 5. udgave fra 1998.

Kliker – n, - r, - : Kreds af personer; afgrænset grupper, som holder andre udenfor; Klikevæsen(e)net, - : Uheldig opdeling af fx arbejdskammerater i kliker.

__________________________________________

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y X Æ Ø W Å

__________________________________________


Jeg er K og jeg er Internet ven med bla. B U P V Y S T B A Å U Æ N Å Y S Tog H, vi er alle ofte - men bestemt ikke altid - enige på HG om hunde og hunde hold mv.

Jeg er K og yderligere venner irl med P V Y S T B A Å U og N og vi er som regel - men aldrig altid - enige på HG om hunde og hunde hold.

Men B U Æ N Å C N A P V Y S T H er også hver især venner med A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y X Æ Ø W Å, nogen af dem kun via nettet og andre også irl. Og de er nogen gange enige om meget – men aldrig altid enige om alting – om fx hunde og hunde hold!

Gør det så også K til venner med deres venner og deres venners meninger, om fx hunde og hunde hold på HG?

Gør det K til en del af en klike, at være enige med A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y X Æ Ø W Å nogen gange – men aldrig altid, om fx samme emne?

Holder B U P V Y S T B A Å U Æ N Å Y S Tog H andre udenfor, når de er enige og støtter åbenlyst op om, tilkende giver samme mening, tro, erfaring, holdning som fx K i bestemte emner ?

Er det at være meget ofte (men ikke altid) enige med mange af de samme mennesker på et åbent hund forum, det sammen som at være ” Kreds af personer; afgrænset grupper, som holder andre udenfor” = en klike ?

Eller er det bare at være enig i, tro det samme som, samme oplevelser som, samme erfaringer som, mene det samme som, i lige dette specifikke emne om fx hunde legetøj ?

Er det at stå fast på egne meninger, meninger der nogen gange støttes op af de samme mennesker der mener det sammen som en selv lige mht det emne, er det at holde andre udenfor ? – er det, det samme som at være en klike ?

Hvis ja det er = klike, - er her mange kliker på HG og alle er i en klike og dermed meget umodne og uselvstændige mennesker, der ikke vokser eller udvikler sig individuelt som selvstændigt individ (for alle med en anderledes mening holdes udenfor) !

Hvis nej det er ikke = klike, - er her mange selvstændige mennesker i mange aldre, der nogen gange er enige og andre gange er uenige med mange andre - også nogen gange de samme igen og igen – men hver især individer der vokser og udvikler sig individuelt (for alle er vedkommen til at ytre sig og dermed lære alle noget) !

AT vi er mange mennesker i fx lige dette HG forum, der er på forskellige alders trin og udviklings trin hersker der ingen tvivl om (over 4.000 tilmeldte)!
AT man også oftest tiltrækkes af og oftest nyder at bruge tid på og sammen med, de mennesker der er mest lige som en selv (lige børn leger bedst), finder jeg slet ikke mærkeligt og heller ikke overraskende.

Er DET klike ?

Eller er det bare almen menneskeligt og slet ikke udelukker at man også kan ønske andres meninger, perspektiver, synspunkter mv. velkommende som positive og lærerige og dermed også både kan og vil afgive og modtage input, i alle mulige debat oplæg?

Behøver alle over 4.000 tilmeldte altid at være enige?
– behøver alle 40 ?

Må man ikke ytre sig, når man er enig?
- selvom det er med nogen af dem man ofte er enig med?

Må man ikke ytre sig, når man ikke er enig?
- selvom det er med nogen af dem man sjældent er enig med?

Behøver det hele at være fordi ”det er kliker”?

Måske er man bare ofte enig med nogle, mere end med andre og tillader sig at give udtryk for det i stort og småt, – men uden at udelukke andre fra samtalen der gerne vil ind med deres input, – og altså dermed er man ikke en klike!

Er der tvivl om nu, at jeg finder ordet klike som værende et ”skrammel” ord og et ord på HG ofte brugt til netop at udelukke en masse fra at kunne sige noget – for de er jo alligevel bare ”en klike”! ?

_________________________________________

Hmmmm….

For i øvrigt tror jeg, at jeg en dag laver samme indlæg igen men denne gange bare med ordet ”rygklapper” i stedet for ”klike”.

__________________________________________

JEPS!

Det blev endnu et rodet og underligt indlæg fra mig, men jeg trængte til at få det ud, også selvom jeg både er ”sprogspasser” og ”tastespasser” og nu vil ud med hundene…

_________________________________________

Knus og god dag,
Karina.

_________________________________________


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kliker - hvad men dem?
Kommentér på:
Kliker - hvad men dem?

Annonce