898 visninger
|
Oprettet:
Römertopf stegeso {{forumTopicSubject}}
Hej HG
Jeg håber I kan hjælpe mig lidt her
Jeg har lige fået mig en Römertopf stegeso, og skal i aften prøve at lave svinekæber i den
I den opskrift jeg har fundet (faktisk i alle opskrifter hvor en Römertopf indgår) skal den sættes i blød ca. en halv time...
Hvordan klarer man lige den med en meget lille håndvask?
Kan man bare fylde låg og bund med vand og lade dem stå og suge lidt af det?
Eller skal de sænkes helt ned i vand?
apr 2008
Følger: 28 Følgere: 265 Hunde: 2 Emner: 262 Svar: 7.511
nov 2013
Følger: 1 Emner: 5 Svar: 22
Mange tak
aug 2011
Følger: 17 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 50 Svar: 4.465
Husk at sætte den ind i en kold ovn samt kolde ingredienser i den kolde stegeso og vice versa
okt 2010
Følger: 18 Følgere: 1331 Hunde: 1 Emner: 204 Svar: 13.774
Det er vigtigt den har trukket længe nok
Og husk at lade den tørre ordenligt inden du stiller den i skabet efter brug, ellers kommer der mug på
nov 2013
Følger: 1 Emner: 5 Svar: 22
aug 2011
Følger: 17 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 50 Svar: 4.465
nov 2013
Følger: 1 Emner: 5 Svar: 22
Min mund løber i vand bare ved tanken
Römertopf stegeso