{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Nedtagning af to lamper 700 kr.
  • opvaskemaskine montering 700 kr.
  • Nyt amatur 900 kr.
  • Hjælp til opsætning af en svævehylde og 3 små svævehylder, samt et klapbord i køkken 1.250 kr.
  • Reparation ag opvaskemaskine 1.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Madopskrift
  • #1   23. mar 2007 Nej det er det ikke. Det er fra en kalv. Det sagde vores slagter. Det er en meget stor klump kød....

  • #2   23. mar 2007 har du googlet???

  • #3   23. mar 2007 sabrina s: ja det har jeg.jeg kan søge der

  • #4   23. mar 2007
    Det eneste jeg kan finde med okse vildtsteg er denne opskrift .
    Ved ikk om du kan bruge det , men ellers prøv at google på madopskrifter , så kommer der mange gode opskrifter frem smiley
    Ingredienser: 1 kg. Oksesteg eller kalvesteg – fx. tykkam eller bov.
    2 spsk. Olie eller smør til stegning

    Marinade:
    2-4dl
    Rødvin
    1 dl. olivenolie
    3 spsk. Vineddike
    1-2 dl vand
    3 fed Hvidløg
    1 stk. Citron eller lime i skiver
    2 stk. Løg – i grove stykker
    4 hele Enebær
    6 hele Peberkorn
    3 stk. Laurbærblade
    1 stk. Hel frisk rød chilipeber

    Sauce:
    Væden fra oksestegen
    2 dl Piskefløde
    30 g Danablue ost
    2 spsk. Ribsgele
    Salt og peber
    Maizena til jævning hvis der ønskes en tykkere sauce.
    Evt. kulør



    Tilbehør:
    Waldorfsalat, kartofler – efter eget ønske, kogte eller ovnstegte samt kogte grønne bønner Marinaden blandes og hælder over kødet (marinaden skal dække kødet) som dækkes til og stilles i køleskab i 1-2 døgn.

    Kødet tages op af lagen og duppes tørt. Marinaden sies. Olien/smøres varmes i en gryde og kødet brunes på alle sider. Marinaden hældes ved og bringes i kog. Kødet småsimrer i 1-1½ time til kødet er mørt.

    Kartoflerne skrælles og koges/bages. Kødet tages op og dækkes til (trækket 10-15 minutter). Bønnerne koges ”al dente” – der skal stadig være ”bid” i dem. Stegeskyen bringers i kog og piskefløde, osten og gele kommes i og smages til med salt og peber. Saucen kan evt. jævnes. Kødet skæres i skiver og retten er klar til servering.




  • #5   23. mar 2007 Lone c : Tusind tak for opskriften. Det lyder helt vildt godt det vil jeg prøve.

  • #6   23. mar 2007 Var så lidt smiley

  • #7   23. mar 2007 Prøv lige at kontakte Stampe S.
    Hun er kok og skulle nok kunne komme nogle fif til dig.
    :o)


  • #8   23. mar 2007 øv hun er ikke på....

Kommentér på:
Madopskrift

Annonce