{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.079 visninger | Oprettet:

Foredrag om ulve og socialisering {{forumTopicSubject}}

Foredrag om ulve og socialisering
med Dorthe Rasmussen

www.softagilityklubben.dk har denne gang fået overtalt Dorthe til at komme og fortælle om hendes oplevelser fra ulve i Polar Zoo i norge, hvor hun har været med til at socialisere 2 kuld ulve og boet med dem i gennem deres hvalpetid og hun har også arbejdet med ræve og instrueret bjørnepasser i klikker træning og det vil vi få lov at høre mere om her!

Dorthe har yderligere været ude i den store verden og klare sig i naturen på dens præmisser og har så søgt frivilligt arbejde i andre reservater bla i england hvor hun har socialiseret ulve til en dyrepark, der træner alle deres dyr til filmproduktion, og skal til næste år til marts arbejde i Frankrig på et reservat der har modtaget traumatiserede ulve, hvori arbejdet indgår at bryde steriotyp adfærd, og nedsætning af stress. Hun har også været i finland hvor hun har arbejdet med slædehunde så vi har meget at høre om her og mon ikke hun kan af eller bekræfte nogen af alle de mange rygter der florerer om rangorden og hierarkier blandt socialiserede dyr kontra vilde dyr.. det vil hun bla fortælle om og hun har en masse billeder med af hendes oplevelser på turene ude i verden. Så vi får en meget spændende aften hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål om hvordan man arbejder med vilde dyr.

Vi har planer om at lave flere foredrag når dorthe er i danmark så vi vil fremover kunne følge hendes oplevelser ude i verden og det er deltagerne så heldige at få fra første hånd fra en der har været blandt ulve!

Dorthe har gennem hele sit liv arbejdet med dyr bla på internater og er uddannet adfærdsbehandler så hun er meget erfaren og hamrende dygtig indenfor både hunde adfærd og adfærd blandt vildt levende dyr. Hun har en bred viden og erfaring så her har vi med en af vor tids ”nye” ansigter der kan give os megen viden på forskningssiden da hun har arbejdet med dyr i praksis siden 2004.

Foredraget vil foregå Lørdag d. 26/2 2011 kl 10-12
Sted; Mariehøjcentret, lokale 3, Øverødvej 246B, 2840 Holte
Pris; 175,- inkl kaffe/the, kage og sodavand.

Tilmelding til Jeannette på mail asko4@yahoo.dk. Indbetaling på konto 3347-3347336939 Danske Bank. Man modtager bekræftelse på en plads når vi har modtaget indbetalingen. Venligst skriv eget kontonr på indbetalingen i tilfælde af aflysning så vi kan returnere beløb. Hvis man skulle blive forhindret på dagen alligevel, kan afbud gives her 24409949.

Der er bindende tilmelding medmindre foredragsholder aflyser arrangementet, dvs hvis man bliver forhindret skal man selv finde en til at overtage pladsen, ellers er beløbet tabt.
Vi findes også på FB ; http://www.facebook.com/group.php?gid=62725773792&ref=ts


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Foredrag om ulve og socialisering
  • #2   24. dec 2010 Ja jeg er ked af vi ikke også har en afd i jylland.. men ellers må I samle en bus og køre herover når vi har disse arrangementer.. vi prøver være alsidige jo;-)

    Og Ja hun har været omkring.. og hun trives ved jeg;-).. hun har lært SÅ meget.. og hun var dygtig FØR hun tog fra dk.. så hun har meget at fortælle som vi andre kan lære fra.. har lige haft besøg og I kan roligt glæde jer til det her!!


  • #3   24. dec 2010 Æv, Æv, Æv.
    Jeg skal til udstilling i Randers den dag.
    Det lyder ellers rigtig spændende.


Kommentér på:
Foredrag om ulve og socialisering

Annonce