{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.039 visninger | Oprettet:

Cykeltur med hund {{forumTopicSubject}}

Hej allesammen smiley

Vi er ved at træne vores lille hvalp til at cykle med os på ture, mens hun sidder i en cykelkurv (vi har købt en doggybag: http://www.bikeandskate.de/shop/image.php?ad=preisrobo_img&img=d%2Fdo%2FDoggy-240x240.png).
Vi har prøvet at sætte hende i kurven og så trække hende afsted, men hun prøver det meste af tiden at kravle ud af hullerne (der er en snor i, som hun er bundet fast i, så hun ikke kan hoppe helt ud).
Vores spørgsmål er, hvordan vi bedst muligt lærer hende, at hun skal sidde ned i kurven og ikke prøve at hoppe ud? Vi prøvede at få hende til at sitte, når hun var på vej ud og så belønne med en godbid, og blev hun siddende fik hun jævnligt belønning og ros for dette, men er det forkert?
Vi søger gode råd og fif fra jer, der har lært jeres hund det eller andre, der har gode forslag smiley

Og som tillægsspørgsmål: Lige nu går vi ture med hende, hvor hun selv går aktivt, efter "antal uger = antal minutter x 2"-reglen, men hvor lang tid skal vi fortsætte med det af hensyn til hendes knogler og led? Altså hvornår må vi begynde at gå med hende sådan mindre kontrolleret? Når hun er et halvt år?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Cykeltur med hund
Kommentér på:
Cykeltur med hund

Annonce