{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
809 visninger | Oprettet:

Hundetræningsweekend... {{forumTopicSubject}}

Så har du muligheden at komme på træningsweekend hos Kisser fra Hg af (hende med alle rottweilerne...). Kisser lever til dagligt af at træne hunde og opdrætte rottweilere. Hun har indvilliget i at arrangere en træningsweekend for hg'ere. Weekenden vil finde sted i en af de første to weekends i august. Højest sandsynligt den første weekend..

I denne weekend skal der trænes med hundene til den helt store guldmedalje. Der vil være en masse forskellige former for træning. Derudover vil der være mulighed for at lære lidt hundepsykologi og dermed lære din hund meget bedre at kende.

Det hele finder sted hos Kisser på sjælland. Weekenden starter lørdag morgen kl ca. 10 og slutter søndag kl ca. 14. Vi skal selv sørge for mad og overnatte natten i fx telt eller medbragt camping vogn på Kissers gård..

En selvfølge for at kunne deltage er at din hund kan med de fleste andre hunde. Hvis din hund ikke kan dette er den desvære ikke velkommen. Niveauet i træningen kommer til at svinge efter den enkelte hunds niveau. Det er derfor ikke ikke krav at din hund er meget lydig, blot glad for andre mennesker og hunde ;-D

Hele herligheden kommer til at koste ca. 400 kr for alt træningen. Der til kommer så transport og mad til den enkelte.

Der er begrændset deltager antal og tilmeldingen er bindene. Først til mølle princippet gælder ved tilmelding... Hvis du er itvivl om noget er du velkommen til at kontakte enten Kisser eller jeg.

Skynd dig at melde dig til.

Med venlig hilsen Louise og Milou


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hundetræningsweekend...
Kommentér på:
Hundetræningsweekend...

Annonce