{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
779 visninger | Oprettet:

Dygtig adfærdsbehandler {{forumTopicSubject}}

Hej håber i kan hjælpe mig, med en dygtig adfærdsbehandler. Jeg har en hund som ikke er socialiseret nok som hvalp, og er derfor bange for fremmede mennesker og meget udfarende. Jeg har virkelig brug for hjælp, men det er en jungle at finde rundt i, altså hvem er god og hvem er ikke. Jeg bor i hanstholm


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dygtig adfærdsbehandler
  • #1   27. feb 2014 Jeg kan klart anbefale Vibeke Reese i Aalborg. :o)

    http://www.reese-nda.dk/


  • #2   27. feb 2014 Stod sidste år med de samme problemer som dig og oprettede tråd hvor jeg søgte efter den bedste.
    Mange skrev hundeskole.dk, vi endte med at tage turen over broen til hende, med hunden i bilen til 6 ene timer i lige i streg, selvfølgelig med pauser og hygge i mellem, og efterfølgende modtog vi skriftlig videre træningsplan - for man kan bare ikke huske alt når man igen er hjemme, nu året efter og efter en masse træning er vi endelig sikre på at Figo får et godt langt liv ved os fordi angsten nu er på et plan hvor både vi og han trives i hverdagen, som ´´hun´´ sagde Figo bliver aldrig ´´normal´´ men han kan blive meget bedre - og det er han blevet.


  • #3   27. feb 2014 Det er en stor fordel ikke at vente for længe med at søge hjælp til angste hunde, jo bedre resultat i sidste ende. så afsted med jer når du har fundet den rette behandler, men vær kritisk, der er lige så mange dårlige som gode der ude.

Kommentér på:
Dygtig adfærdsbehandler

Annonce