{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.112 visninger | Oprettet:

Ekstremt usikker {{forumTopicSubject}}

Hej HG!

Jeg er den heldige ejer af en dejlig chihuahua, dansk/svensk gårdhund og dværgpincher blanding, som hedder Mollie. Hun er 14 mdr. og ikke steriliseret.
Jeg fik hende som 8 uger gammel fra et ægtepar som boede godt ude på landet her på Sjælland.
De havde udover hende, hendes to søskende og en cane corso. Hvalpene var inde i en stue og da det var efterår, havde de altså ikke været udenfor eller oplevet noget som helst andet end det rum i 8 uger. Det var det som manden fortalte mig.
Jeg kørte så hjem med hende, smaskforelsket, for jeg følte (og føler) at jeg havde fundet min soulmate! Hun er MEGET knyttet til mig og viger ikke fra min side overhovedet. Hun er meget uselvstændig og har brug for bekræftelse hos mig ofte, ved f. eks at ville op og nusses. Hun gøer ikke og kan sagtens være alene hjemme, trods hendes uselvstændighed..
Jeg har været god til at socialisere hende blandt mennesker og andre hunde, samt biler, tog & bus osv.. I et langsomt tempo selvfølgelig.
Men Mollie har lige siden jeg hentede hende, altid været så pokkers usikker når hun er nye steder og specielt når hun møder nye mennesker eller hunde. Jeg vil ikke tvinge hende til at være sammen med dem, for jeg kan jo tydeligt se at hun er nervøs og ængstelig
Jeg ved ikke hvad dette skyldes, udover tanken om, at hun ikke har oplevet andet end de 4 vægge hjemme hos opdrætteren.
Hvad tænker I?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ekstremt usikker
  • #1   23. maj 2014 Nej hvor er smuk jeg mener fuldstendig det samme som dig selv
    men hvis du bare fortsætter ,stille og roligt med hende ,som du gør idag Tror jeg det vil forta sig
    smiley


  • #2   23. maj 2014 Tusind tak, Inger N!
    Jeg er også så forfærdelig glad for hende smiley

    Men ja, altså jeg tror jo det er derfor, det kunne jo godt give god mening smiley


  • #3   23. maj 2014 Held og lykke med at det lykkes for dig og din lille prinsse smiley smiley

  • #4   23. maj 2014 Jeg vil sige det samme som Inger.
    Fortsæt i et stille og roligt, men moderat tempo. Du kan fx starte med at hun går forbi vedkommende et par gange på tur uden at hilse og de så kan hilse på hende efter et par gange. Du kan fx godt snakke med dem, men de snakker ikke til hende smiley

    Du kan med andre hunde vælge nogle bestemte legekammerate til hende, som du kender og holde dig fra resten. Hun behøver ikke snakke med alle hunde i møder. det har jeg valgt med Aslan smiley

    Og hold nu op hvor er hun smuk!! smiley


  • #6   23. maj 2014 Opdrætter havde vel også hvalpens mor, ikke? Ellers så er det da klart der, at filmen er knækket.
    Hvalpe skal være hos deres mor indtil de fylder otte uger. De skal samtidigt præsenteres for alle de ting i verden, som man forventer at hunden skal omgåes problemfrit som voksen.
    Du har købt hund hos en dårlig opdrætter - for sæson/vejret er ikke en undskyld for skidt prægning - og det lider du og hunden nu under. Øv.
    Der er ikke andet for end at fortsætte prægningen i hundens eget tempo. Ret ryggen, lad være med at pylre om hunden, og vis med din krop at verden er ok.


  • #7   23. maj 2014 de andre er vidst kommet rundt om dit problem.

    vil blot lige sige: hvor er hun dog kær..
    Og det med at hun ofte vil snakke, op og blive nusset og være tæt på dig, kan også sagtens være selskabshunden i chihuahuaen der kommer frem, størstedelen af chierne som jeg kender eller ser på diverse grupper, er vildt sociale, elsker at putte og være i centrum..
    Lucky vil også være tæt på mig, kan dog godt sove alene osv. men det bedste er at lægge helt tæt under dynen, skal gerne være i centrum døgnets 24 timer. osv osv...
    Om det er det der skinner igennem ved din ved jeg jo ikke, da jeg ikke kender hende, men det er ikke usandvanligt at chien elsker at være tæt på sin ejer.


  • #8   24. maj 2014 Tusind tak for jeres svar allesammen!
    Jo, både mor & far var der smiley


Kommentér på:
Ekstremt usikker

Annonce