{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
665 visninger | Oprettet:

Didde Louise M
Didde Louise M
Tilmeldt:
29. maj 2014
Følger: 1 Emner: 4 Svar: 20

Vores hvalp på 5 mdr. gør af fremmede {{forumTopicSubject}}

Hej!

Vi har lige fået en dalmatinerhvalp på 5 mdr ind i vores familie. Den er super i familien og der er ingen problemer, bortset fra at den er meget overbeskyttende i vores hjem. Forstået på den måde at kommer der nogle gæster, så gør han og knurre. Han snapper eller bider ikke. Han viser bare at han bestemmer og søger hen mod os som beskyttelse. Hvordan får vi ham af med det?

Et spørgsmål mere: Hvordan ved vi at han får nok/for meget foder?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vores hvalp på 5 mdr. gør af fremmede
  • #2   27. sep 2015 Hvordan får vi ham til at virke mindre usikker?

  • #4   27. sep 2015 For at styrke hans selvtillid, hvilket han virkelig har brug for, så skal I skal til hunde træning som kun bruger positive metoder i træningen.

    Derudover skal hans grænser respekteres, gæster eller fremmende må ikke opsøge ham eller kalde på ham, han skal selv have lov til at opsøge dem.


  • #6   27. sep 2015 Men hunde i voksealderen er foderet ikke helt så sort/hvidt at man kan se det på tykkelsen af hunden. Får den for meget, vil den bare bruge det ekstra energi på ekstra væksthastighed. I så fald risikere man problemer med skelet og led, blandt andet vil hurtig vækst give en forkert vinkling mellem radius og ulna, og hunden vil træde en smule udad.

    Så I skal også se på hvor meget han vokser/hvor hurtigt smiley


  • #7   27. sep 2015 Vi er i gang med at lede efter en hundetræner hold i Århus, men det er meget svært at komme ind grundet venteliste og det at han er 5 mdr gammel. Vi har ikke andet kendsskab til racen end det vi har læst i bøger og snakket med opdrætterer om.


  • #8   27. sep 2015 Prøv at kontakte DCH Risskov

  • Hunden
    Hunden Tilmeldt:
    jan 2013

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 492
    #9   27. sep 2015 Kan anbefale Happy pets i Viby J. Hundetræneren er super dygtig og har en stor viden. smiley Det er måske lidt dyrere end andre steder men også super godt. Har sekv gået til træning der i 2 sæsoner og det gav min hund super meget.

    Vil også sige at noget træning af selvsikkerhed og måske noget mental træning vil være en hjælp.
    God træning. smiley


  • #10   27. sep 2015 Lad som om,at i ikke ser ham, måske. smiley

  • #12   28. sep 2015 Han er forresten meget rød i hans øjne/i huden under øjet.. er det noget jeg skal bestille tid til hos dyrelægen?

Kommentér på:
Vores hvalp på 5 mdr. gør af fremmede

Annonce