{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Så galt kan det gå - Og så galt gik det.

8.893 visninger | Oprettet:

Dette er vores historie, en historie fra det virkelige liv om hvor galt en det hele kan gå. Jeg håber at I vil lidt af jeres tid på at læse.

Vores ældste tæve Lunse, som er af racen Chinese crested fødte den 18/10 6 hvalpe. Fødslen gik fint, Lunse tog sig godt af hvalpene. Men desværre mistede vi 1 hårløs tæve allerede dagen efter. Hun var født uden modnet sutterefleks.

Allerede fra start af giver vi hvalpene ekstre tilskud, for Lunse har to patter som er indadvendte. Og hvalpene havde svært ved og få fat i netop disse to.

Dagene går og alt virker ok. Dog begynder de to patter og spænde voldsomt, og mandag får hun af egen dyrlæge konstateret yverbetændelse, vi malker ud både mandag og tirsdag. Er til dyrlæge begge dage.

Onsdag bliver det hele pludselig kritisk, da der natten over er gået koldbrand i Lunses mælkekirtler. Dyrlægen vuderer at vi skal have fundet en ammetæve, og Lunse skal på antibiotika og stærk smertestillende.

Onsdag kl 15, udsender jeg et nødråb på FB, HG samt andre sider. Og jeg kommer således i kontakt med Kirsten fra ammestuen, hun har kenskab til en tæve i frederecia. Afsted det går, men 5 hvalpe og en dødsyg Lunse. Velankommen i fredericia bliver hvalpene lagt til ammetæven, som accepterer dem med det samme. Det mens fantastiske oplevelse længe.

På turen hjem er Lunse meget dårlig, og natten mellem onsdag og torsdag sprænger hendes mælkekirtler, som dyrlægen havde forudsagt. Hos dyrlægen torsdag morgen er Lunses bug helt hullet, der er materie, dybe sår og det både lugter og ser forfærdeligt ud. Idag fredag skal vi endnu engang til dyrlægen. Vi ved endnu ikke om Lunse overlever..

Men vi kæmper for hende koste hvad det må.

Alt dette blot for 1 kuld hvalpe - Det er vist en underdrivelse og sige at jeg føler mig som det værdste menneske i verden. Så kommentarer herom behøver jeg ikke.

Der ligger billeder på FB, skulle folk have lyst til og se og følge vores og Lunses kamp så er de velkomne.

Måske dette kan forhindre andre i og lave et hygge kuld.

/ Louise

¤ Genbrugs Hund ¤
Kvinde | 36 år | Oprettet: 16. sep 2006


Kommentér på:
Så galt kan det gå - Og så galt gik det.