{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Glathåret foxterrier blanding NOVA 2010

4.789 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Sanne D
Kvinde | 28 år | Oprettet: 15. aug 2015


Glathåret foxterrier blanding NOVA

Fødselsår:
2010
Størrelse:
9 - 9.5 kg
Temperament
Ihærdig og blid men utrolig sensitiv.

Havde desværre en grim oplevelse som hvalp, deraf er hun noget usikker i visse situationer og desværre også lidt håndsky.

Hun har et kæmpe drive og har en kæmpe lyst og stor mod på opgaverne.

Nova er ALTID glad, og det SMITTER. Hun elsker alle mennesker og vader lige ind i alles hjerter, de fleste gæster vil meget gerne have hende med dem hjem :-)
Tricks
De mest basale kommandoer (sit, dæk, rul rundt, vinke, pote, high five, bliv, "hvad siger hunden?", grave på kommando, osv).

Hun har tillært sig selv at hente sko, derfor har hun nu også lært og sætte dem på plads igen ;-)
Stævner
Stamtavle
75% Fox Terrier
Køn
Tæve
Beskrivelse

Opfindsom, klog og evigt forventningsfuld. Søde Nova elsker eventyr og at opleve nye steder og møde nye venner, Nova er altid glad og VIL alting SÅ meget at hun bliver helt rundtosset, Nova er sensitiv og opfanger lynhurtigt stemninger og følelser omkring hende, hun bliver derfor hurtigt stresset og tåler ikke at være i et ustabilt miljø.

Nova elsker at møde nye hundevenner og bliver typisk en smule ivrig for at komme hen og hilse, men bliver hurtigt overvældet hvis modparten er for dominerende. Hun leger godt med dem hun kender, fungere bedst med større "bundstabile" hunde, der ikke bliver alt for voldsom i sin leg.

Nova er super sød og hengiven over for absolut alle der gider hende, hun hopper direkte op i fremmede menneskers skød, hvis hun får lov. Meget godtroende over for de mennesker, hun godkender (hun læser lynhurtigt fremmede). God til forsigtige børn.

Bortset fra at hun er så følsøm, har hun et typisk terrier temperament, Nova elsker at hoppe, kravle, klatre, løbe, grave og bruge næsen. Hun vil helst bestemme selv og siger helt klart sin mening, hvis dagsordenen ikke passer damen. Ualmindeligt klog og hurtig til at lære nye ting - også dårlige vaner ;-)

En rigtig kammerat.

Hvis jeg selv skal sige det, er Nova ret flot malet; "maske" med grævlingsnude, stjerneskud i panden, to store pletter på hver sin side af kroppen og midt på halen.

GLAD og kernesund hund, hun er en fornøjelse, for både mig og resten af familien, særligt har min svækkede far SÅ meget glæde af hendes forsigtige væsen. En kompleks lille sjæl, krydret med en jernvilje og kæmpe personlighed. Hun skal opleves, før man forstår :-)

Nova blev vores d. 5. maj 2010, vi fik hende mens vi stadig havde vores gamle højtelskede labrador Nikki. Vi var alle enige om, at beslutningen om ny hund ville være for svær, efter hendes død - derfor fik vi Nova mens Nikki stadig var fit for fight. Nikki blev aflivet december 2011, efter en hofteskade.
Kommentér på:
Glathåret foxterrier blanding NOVA
Annonce