{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Labrador retriever Sif 2017

434 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Mille r
Kvinde | 26 år | Oprettet: 13. maj 2004


Labrador retriever Sif

Fødselsår:
2017
Størrelse:
En lille prop pt på godt 4 kg :)

Sif vejer nu som 5 mdrs omkring 18 kg
Temperament
Møder alt med en enorm ro og positiv tilgang. Og så har hun et godt sovehjerte :) Hun står helst ikke met op om morgenen. Sif er super lærenem, og vil så gerne lære nyt. Hun er en skøn træningsmakker :)
Tricks
Sit
Dæk
Stå
Bliv
Apport
Hals
Plads
Target
Så småt påbegyndt dirigering :)
Stævner
Forhåbentlig kommende skue i oktober :)
Stamtavle
DKK - selvfølgelig :)
Køn
Tæve
Beskrivelse
Skøn skøn velafbalanceret prop med masser af energi når hun er vågen. Elsker at lege og elsker mad - man er vel labrador. Hun er allerede super dygtig til at sige til når hun skal ud, både dag og nat, men skal også nok gøre opmærksom på hvis der er noget der ikke er tilfredsstillende for damen. :) Hun kan sove igennem alt larm og postyr, og er generelt bare super nem i al omgang.

Jeg er en stolt hundemor. :)

Sif er efterhånden vokset en del, og vejer nu omkring 18 kg som 5 måneders. Vi er i fuld gang med træning og diverse øvelser, alene-hjemme træningen er på plads og hun tager alting SÅ fint. Sif bliver helt sikkert en rigtig fin jagthund. Apporten sidder allerede nu ret godt, og hun er absolut fin og blød i munden. Vi træner efter at kunne stille hende på prøver når vi bliver lidt mere rutinerede, men tiden må vise hvordan vi klarer den. Først og fremmest skal hun stilles på et skue i hvalpeklasse til oktober, og dét bliver spændende.

Sif kan godt trække sig en smule fra frembrusende hunde, men vil samtidig gerne snakke og lege. Hun tror at alt i verden handler om hende, og at alle i verden vil snakke og kæle med hende. Selvfølgelig. Så jeg er meget spændt på hvordan hun agerer på et skue med mange andre mennesker og hunde. Vi tager det i hendes tempo :)


Kommentér på:
Labrador retriever Sif