{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Logan 2017

386 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Blanding af racer Logan

Fødselsår:
2017
Størrelse:
14 uger - 12,7 kg
20 uger - 18 kg
6 mdr - 23 kg
9 mdr - 30 kg

Formodet slutvægt er mellem 35-45 kg.
Temperament
Som en hvalp nu er, meget legesyg, indimellem hyper, rolig, godmodig, kærlig.
Tricks
Sit, gi pote, dæk, stå, bliv, vent, læg dig, hent bolden, hold pinden,
plads
gå pænt
cirkel
bak
rul rundt
Op (og ned..) (på fx en sten)


Vi arbejder videre og øver os på kæder og sammenhæng mellem øvelserne.
Sværeste øvelse er dog indkald ifølge Logan

Logan kan nu også gribe godbidder i luften, det samme med bolde og pinde. Vi øver meget på koordinering og balance. Indkald har vi stadig lidt problemer med, alt omkring ham er altid mere spændende, og han er desværre ikke voldsomt madfikseret....
Stævner
Ingen og bestemt heller ikke meningen :) Måske agility på sigt, hvis han kommer til at synes det er sjovt, når han er udvokset.
Stamtavle
Mor skulle angiveligt være en blanding af border collie, labrador og schæfer
Far skulle angiveligt være renracet boxer
Køn
Han
Beskrivelse
Logan er vores første hund ( jeg er opvokset med hund og har selv ejet en malamute/shitstzu-blanding). Han var egentlig ikke vores første valg, men sælger sprang fra, og så faldt vi over Logan på internettet og tog op for at se ham. Samme dag (18. december 2017) flyttede han ind hos os. 14 uger gammel (-2 dage, født 6. september 2017). Vi er det 3. hjem efter opdrætter.... :/

Logan tog flytningen i stiv arm. HJemme hos os skulle han lære at indordne sig under vores "regler" og rutiner, samt stifte bekendtskab med vores 1,5 år gamle kat Lynx. Det hele gik heldigvis rigtig godt. Logan blev hurtigt 100% renlig (har haft nogle få uheld de 2,5 mdr vi har haft ham), og Lynx har lært at acceptere ham. :)

Logan er en enormt kærlig hund, som er meget glad for de fleste mennesker og leger godt med langt de fleste hunde. Hans hundesprog er på vej mod at være rigtig godt udviklet. :) Hans største udfordring er hans størrelse, som han ikke altid kan huske ;)

Min mand og Logan går til hundetræning hos vores dyrlæge, og det går forrygende. Logan er meget lærenem og madglad (qua labradoren i ham ;) )

Vi er blevet rigtig glade for Logan, og han er på vej mod at blive en rigtig dejlig familiehund!

Opdatering 30. maj 2018:

Vi er netop startet på unghundehold (fortsætter), og det går forrygende. Logan synes stadig det er svært at holde fokus i længere tid, men når først han er opmærksom på os, så adlyder han stort set alt ved første kommando. Han er nu godt 30 kg tung, og jeg er godt nok spændt på hvor tung og stor han ender med at være.

Opdatering 14. juli 2018.

Logan er nu fyldt 10 måneder. Han vejer ca 33 kg og er en rigtig dejlig og frisk hund fyldt med spilopper og kærlighed til sine mennesker. Vi går fortsat til hundetræning, han klarer det rigtig godt. Vi har desværre haft en enkelt indlæggelse på dyrehospitalet i juni pga. en slem maveinfektion, og så har vi fundet ud af at han er enormt kræsen.... Så pt kæmper vi med at finde et foder han rent faktisk gider spise....


Kommentér på:
Blanding af racer Logan