{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Golden retriever Nero 2013

311 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Julie Buchwald
Kvinde | 22 år | Oprettet: 29. feb 2016


Golden retriever Nero

Fødselsår:
2013
Størrelse:
Mellemstor. Nero vejer omkring 27 - 28kg, højden er jeg lidt usikker på. Men han er en lidt lille han, omkring på størrelse med en stor tæve :-)
Temperament
Nero er en meget mild og venlig hund. Han elsker alle mennesker og alle dyr han møder :-) Hunde, katte, heste, får, køer, høns, mennesker og alt derimellem. Han ruller hellere end gerne om på ryggen, så man rigtig kan nusse ham ordenligt :-) Han er en rigtig hyggefis, som helst tilbringer sin lørdag i sofaens lune tæpper, med os alle sammen.
Tricks
Nero kan en masse blandet tricks, og har blandt andet startet lydighedskonkurrence:

- Sit
- Dæk
- Stå
- Bliv
- Hente alt
- Bære alt
- Blive inden i huset, selvom alle døre er åbne, indtil han får lov at gå ud (måske ikke så meget et trick, men han er da dygtig alligevel :-))
- High five
- Dobbelt high five
- Give pote
- Apportere
- Rundere
- Gø på kommando
- Hente specifikt stykke legetøj (fx hans uglebamse)
- Løse en række af aktivitetsspil
- Sikkert flere, som jeg har glemt :-D
Stævner

Klubmesterskab i D - klassen, hvor han fik pointene:
Lydighed: 81
Samarbejde: 22 (hvor 25 er højest)

I alt: 103 point = 3. plads
Stamtavle
Far: Enthusiastic Swimmers Rocketman

Bedsteforældre:

- Rayleas Mister Copper

- Enthusiastic Swimmers Kiwi Kikidee

Bedsteforældre:

- Kadaka Kerfuffle

- Putjade Phone A friendKøn
Han. Kastreret.
Beskrivelse
Nero er den dejligste Golden Retriever, som vi hentede i Skagen i 2013.
Han var den nemmeste hundehvalp vi nogensinde har haft - han havde uheld indenfor i alt 2 gange, hvorfra en af gangene skyldtes min uopmærksomhed. Han sove hele natten igennem (omend han vågnede lidt tideligt).

Nero er en kærlig hund, som elsker alle mennesker og dyr, som han møder på sin vej. Han er helt sikker på, at alle mennesker og dyr vil ham det godt. Det er til trods for, at han blev angrebet af to terriere, som løb uden snor, da han var lidt yngre. Der skete heldigvis ikke noget alvorligt, andet end at både Nero og jeg fik en ordentlig forskrækkelse. På grund af Neros venlige og tillidsfulde sind, så er han stadig overbevist om, at alle vil ham det bedste. Derfor kan man da også lige spørge de mennesker man møder på sin vej, om de måske kunne have lyst til at klappe en lille hund :-)

Selvom Nero er en glad og dejlig dreng, så er han også en smule forsigtig. Det er ikke noget konkret, men det er mere en generel forsigtighed. Især overfor støvsugere eller andre larmende genstande. Men hvis man giver ham tid til, at forholde sig til de nye genstande, så er det som regel uproblematisk :-)
Han er virkelig en utrolig dejlig hund, som aller helst bruger sin lørdag, søndag og ja, sådan set alle andre dage, på at ligge og putte i sofaen. Som det også fremgår af hans profilbilleder, så elsker Nero en god puttelur, som ofte resulterer i det sjoveste morgenhår :-D Han skal helst i seng omkring 21, og står helst ikke op igen før kl 9. Når han står op, så skal han nusses og kløes, og så er det ellers ind på sofaen så man kan nå sin formiddagslur :-D

Som de fleste andre hunde, så elsker Nero en tur i skoven med en masse gode snuseindtryk. Især synes Nero, at det er spændende hvis man møder fugle, rådyr, græshopper, biller eller andre levende væsener. Nero kan godt blive let distraheret, hvis der fx er kommisær Rex i TV, eller en fugl i haven som skal observeres. Allerværst er det, når vi sætter Animal Planet på, så er han helt fortabt :-D

Han elsker især hundehvalpe, hvilket kom til udtryk da vi fik Koda i familien, hvor han straks adopterede ham, og fulgte ham rundt over alt. Lille Koda fik ikke lov at sove til middag i de første par dage :-D Det er efterhånden helt omvendt - selvom Nero stadig er glad for Koda.

Når Nero er med mig i stalden, så bliver han helt skør, leger rundt i alt hø og halm han kan finde, og løber glædesspurte i stalden. Han er glad for Valdi, min islænder, men holder sig stadig på en fornuftig afstand. Dog stadig tæt nok på til, at man lige kan give et slik på mulen. Det synes de begge godt om :-D

Når vi går tur med Nero, så sker det yderst sjældent, at vi kan gå en hel tur, uden at han skal ned og rulle sig i det dejlige græs, på sneen, på asfalten, i grenene og alle andre steder han finder :-D Han ruller sig ikke i afføring fra andre dyr, Nero ruller sig de steder han ruller sig, fordi han er glad og synes det hele er fedt og dejligt :-D Han kommer altid med en bamse til en, når man kommer hjem <3


Kommentér på:
Golden retriever Nero