{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Golden retriever Koda 2015

378 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Julie Buchwald
Kvinde | 22 år | Oprettet: 29. feb 2016


Golden retriever Koda

Fødselsår:
2015
Størrelse:
Mellemstor. Koda er en lille Golden, han vejer omkring 22 - 23kg. Højden kender jeg ikke, men han er ikke så stor - han er endnu mindre en Nero :-)
Temperament
Koda er modsat Nero, en rigtig krudtugle. Allerede helt fra starten var han fyldt med spilopper og energi.
Koda er meget reserveret overfor andre mennesker og dyr. Han er glad for katte, og han kan lide min Valdi, men så er der heller ikke meget andet. Han holder sig på afstand af folk han ikke kender, men han knytter derimod utroligt tætte bånd til os.
Tricks
Koda kan en masse blandet tricks:

- Sit
- Dæk
- Stå
- Bliv
- Hente alt
- Bære alt
- Blive inden i huset, selvom alle døre er åbne, indtil han får lov at gå ud (måske ikke så meget et trick, men han er da dygtig alligevel :-))
- High five
- Dobbelt high five
- Give pote
- Apportere
- Gø på kommando
- Hente specifikt stykke legetøj (fx hans uglebamse)
- Løse en række af aktivitetsspil
- Sikkert flere, som jeg har glemt :-D
Stævner
Ingen stævner med søde Koda.
Stamtavle
Køn
Han. Kastreret.
Beskrivelse
Koda er den dejligste Golden, som vi hentede hjem fra Nordjylland i 2015. Han er helt unik, og har et helt særligt sind.
Koda kanonkugle er en ballademager, og har været det siden den dag vi fik ham hjem. Han er altid klar på leg og ballade.

Koda er meget reserveret overfor andre mennesker. Han bryder sig ikke om, at blive snakket med, af folk han ikke kender. Han er derimod meget kontaktsøgende overfor sin familie, og stod det til Koda, så var vi alle sammen i alle døgnets timer. Han elsker at putte tæt, og sover gerne ovenpå en, også på hovedet eller i det mindste hovedpuden :-D
Koda er ekstremt hengiven, og der er ikke det, han ikke vil gøre for sin familie. Han passer godt på os alle sammen, markerer, når der bliver banket på - indtil han ved hvem det er.

Han bliver lykkelig, når man kommer hjem, og leder efter sit bedste legetøj at vise frem. Han kan lede længe i legetøjskurven efter et meget specifikt stykke legetøj - og alt andet han finder i kurven, som han ikke synes han skal lege med, det smider han ud på gulvet :-D

Koda er ivrig på tur, en rigtig krudtugle. Hvis der er udsigt til at komme i havet, så går han helt bananas - han ELSKER at bade! Endnu bedre er det, hvis vi tager legetøj med til stranden. Så bliver det altså ikke bedre! Koda vil lege med alle pinde og grene han finder på sin vej.
Når vi går tur, så findes der intet bedre, end når man får taget sin snor af, og bare kan få lov at løbe på det grønne græs. Løbe til man ikke kan løbe mere :-D Hvis han ikke har mulighed for at løbe fri, så tager han en spurtetur i snoren, hvor han løber rundt og rundt.

Koda er den frembrusende af vores 2 hunde. Han møffer sig frem, og er ikke bange for noget. Han går altid forrest, og er klar på enhver udfordring. Når vi skal sove, og Koda ikke føler, at han har helt plads nok, så møffer han sig bare til rette - og gerne i smørhullet, så han rigtig kan hygge og nusse :-D

Han elsker alt sit gode legetøj, men han har udvalgte favoritter: skilpadde bamsen, berner sennen bamsen, uglebamsen og hajbamsen. Bamser er et hit, og det er ofte dem, som vi bliver modtaget af :-D Hver gang vi kommer hjem, så sørger vi for at finde en lille "gave" til hundene. Koda er især glad for, at hjælpe til med at bære ind og ordne praktiske ting som fx at hente post. Han nyder at arbejde og er bare glad for at være med.

Han har enormt meget energi, og han hopper og springer, så snart han har mulighed for det. Når Koda løber, så kommer der som regel altid et par hop. Det kan man også se på hans profilbilleder.
Han var som en lille hugorm når han og Nero legede - selvom Koda var en lille hvalp, og Nero var meget større, så var Koda aldrig blev for, at springe rundt og bide i Nero - hvis man stod på 2 ben, så kunne man måske lige nå, at bide i Neros ører :-D

Koda putter på de sjoveste måder, da han ofte ruller om på ryggen og ligger med alle 4 ben i vejret. Han gør det ofte på gulvet, men også ofte på os, hvor han lige får møffet sig ned i den mest behagelige position. Endvidere sover han de mærkeligste steder, fx lægger han sig ofte med hovedet på dørkarmen, hvilket sjældent ser behageligt ud - men vi kan høre ham snorke, så vi går altid ud fra, at han synes det er meget behageligt.

Koda er den mest tålmodige hund, jeg nogensinde har mødt. Han kan stirre konsekvent på et stykke mad han har lugtet, selv når maden er spist, så stirrer han fortsat enten på os, eller på der hvor maden lå, fordi han er overbevist om, at hvis han bare stirrer længe nok, så skal der nok ske noget godt. Endvidere kan han sætte sig ude foran hoveddøren, hvis han har hørt en bildør smække, hvor han tror der kommer nogen hjem. Han kan vente timevis, hvis man ikke beder ham om noget andet. Han piver og gør ikke, han venter bare tålmodigt på, at der kommer nogen.

Om aftenen finder han ofte pinde, som han slæber med hjem. Morgenen efter, samler han nøjagtig den pind op, og lægger den et bestemt sted ude på ruten, så han kan samle den op igen når han går enten om eftermiddagen eller om aftenen. Han er virkelig en unik og dejlig hund <3


Kommentér på:
Golden retriever Koda