{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Golden retriever Pumba 2018

835 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Julie Buchwald
Kvinde | 27 år | Oprettet: 29. feb 2016


Golden retriever Pumba

Fødselsår:
2018
Størrelse:
Hm, jeg kender ikke højden.

8 uger: 6,8 kg.
10 uger: 8,3 kg
16 uger: 14,5 kg.
1 år: 32,5kg
Temperament
Han er en bestemt herre, som helst gerne vil have sin vilje. Samtidig er han en rigtig hyggefis, og der findes intet bedre, end at ligge i arm om natten.
Lidt følsomt sind
Tricks
- Sit
- Indkald
- Dæk
- Give pote
- High five
- Dobbelt high five
- Kravle
- Stå
Stævner
Ingen :-) endnu.
Stamtavle
Mor: Mille

Køn
Han.
Beskrivelse
Pumba hentede vi hjem d. 08.06.2018. Det var en stor dag for os.

Første gang, vi så Pumba, var han ikke mere end 1 uge gammel. Vi har efterfølgende besøgt ham mange, mange gange, i de laaange uger, hvor vi ventede på ham.
Han er en rigtig charmetrold, fyldt med gåpåmod! Da han mødte vores Nero og Koda, som begge er fuldvoksne, så mente han da, at de bare kunne komme an!

Han er også en bestemt lille herre, som ikke er bleg for at give et bjæf, hvis han er utilfreds!

Det bedste han ved er, at putte i sofaen og sengen. Især om natten er det et fantastisk at dele hovedpude, ligge i arm eller ligge på ansigt :-D Han er utrolig charmerende, og en rigtig hvalpekrudtugle!

Pumba sover fra 22.30 og siger først til omkring 05.30, hvor han skal ud og tisse og pølle. Det synes vi selv er rigtig flot, for sådan en lille fyr <3 Mellem 05.30 - 06.15 (ca) så er der fest i gaden! Han er smækfyldt med krudt på det tidspunkt, men der har han jo også sovet i maaange timer, mener Pumba :-D
Han falder til ro igen, og så skal jeg vække ham, når jeg står op omkring kl. 8 - der er han i hvert fald ikke selv vågnet endnu.

De første 3 måneder vi havde ham, havde han utrolig dårlig mave. Særligt om natten skulle han ud mange gange. Det toppede en nat, da vi havde haft ham ude 11 (!) gange, på 7 timer. Det var hårdt for os alle, men Pumba var ikke påvirket humørmæssigt. Han blev tjekket for alt hos dyrlægen, som var helt på bar bund. Vi forsøgte os med 5 forskellige slags foder, og lige lidt hjalp det.
Mange dyrlægeregninger og nætter uden søvn senere, kom der endelig styr på maven. Vi aner stadig ikke, hvad årsagen til den dårlige mave var, men vi er glade for, at det er stoppet. Efter han har fået styr på maven, er han heller ikke så tynd længere, hvilket er rigtig dejligt.

Han er blevet en rigtig lille bøf. Han er dygtigt, kærlig og charmerende. Pumba er fuldstændig uundværlig.
Kommentér på:
Golden retriever Pumba
Annonce