{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Border collie Lupin aka. Antti 2017

260 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Kaskov
Mand | 26 år | Oprettet: 10. jun 2014


Border collie Lupin aka. Antti

Fødselsår:
2017
Størrelse:
54cm over skulderen og omkring 22kg
Temperament
Meget udadvendt, social og enormt ukompliceret hund. Kan omgås stort set alt og alle og er på alle områder en utrolig nem hund.
Tricks
Stævner
2019:
Debut i LP1 og deltog i tre prøver, som alle resulterede i en 1. præmiering med henholdsvis 170p, 187,5p og 197p. De 197p blev opnået ved DKKs LP DM og resulterede i titlen som danmarksmester i LP1 2019.
Debut i hyrdeklasse 1 og opnået 62p ud af 100 mulige
Stamtavle
Far: Llangadog Gary NHSB 2838901
Farmor: Gwen
Farfar: Llanfyllin Spot

Mor: Cozy DK08174/2010
Mormor: Daisy
Morfar: Theo
Køn
Hanhund
Beskrivelse
Lupin, som til dagligt hedder Antti, er efter Cozy som er efter Daisy, opdrættet af Erik Holmgaard og Åsa Erikssons Theo på den ene side og efter Serge van Der Zweeps Llangadog Gary på den anden side.

Han er en enormt ukompliceret hund som er utrolig nem i det daglige. Han er rolig indendørs og går utrolig godt i spænd med resten af flokken. Han kan være med overalt og har en helt naturlig ro når han ikke skal lave noget. Han er meget social og mener at alle mennesker vil ham det godt og kan omgås alle hunde.
På fårene er han stærk og viger ikke det mindste tilbage for får det stiller sig op, heller ikke moderfår. Han vinkler godt, har god sheepsense og har en kæmpe ro når han arbejder, også selvom opgaven er svær. Han er nem og korrigere og er meget samarbejdende og vil rigtig gerne gøre det godt.
I LP-træningen har han godt med power en god intensitet. Han elsker at træne og vil så gerne gøre en tilfreds. Han har stor legemotivation og god madmotivation. Uanset hvilken opgave han bliver stillet giver han ikke op og forsøger efter bedste evne af løse opgaven.
Kommentér på:
Border collie Lupin aka. Antti