{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Chihuahua Eddy 2017

298 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

HrD
HrD
Mand | 32 år | Oprettet: 11. sep 2011


Chihuahua Eddy

Fødselsår:
2017
Størrelse:
2,5kg 15cm høj
Temperament
Eddy er lalleglad, legesyg og energisk energibombe af en Chi, der altid kan give én et smil på læben. Når han først knytter sig til en, er han meget kontaktsøgende og utrolig kærlig.....Det tager ham dog lidt tid at vende sig til nye mennesker og hunde.
Han er en typisk Chi, forstået på den måde at han er meget opmærksom og vagtsom. Intet kommer forbi ham uden at han har alarmeret alle andre i huset.
Han er rigtigt god til at lystre...... så længe han er i huset, eller man går med ham med snor... slipper du ham,..... ja så er han lidt sin egen herre.
Han er meget madglad, så vi træner ham lidt derhjemme til at han skal sidde og vente til at han få lov til at gå amok på mad skålen.
Men han er absolut det sødeste, og han elsker bare at ligge og putte oven på en i sofaen.
Tricks
Haha Han kan kun “sit”
Stævner
Ingen. Han bliver ikke brugt til udstilling.
Stamtavle
Ja i DDH
Køn
Hanhund
Beskrivelse
Som mange andre Chi’er, der er Eddy lidt modsat. Han er ikke forsigtig, men meget frembrusende i hans væremåde. Kan godt give lidt udfordringer når han leger med andre hunde, pga der er alt for meget hund i den lille krop. Sagt med andre ord, han er en bulldog i en chihuahua krop.... han er lidt sin helt egen, og det er derfor at han er “fars” hund ;-)
Kommentér på:
Chihuahua Eddy
x