{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Labrador retriever Posters Rose D'amour. (Rosie) 2008

267 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Annika N
Kvinde | 29 år | Oprettet: 7. okt 2018


Labrador retriever Posters Rose D'amour. (Rosie)

Fødselsår:
2008
Størrelse:
3o kg
Temperament
Glad.
Social.
Venligheden selv.
Stille og rolig.
Tricks
Gi pote.
High Five.
Værsgo.
Vente.
Sit.
Dæk.
Kom.
Bliv.
Stævner
Vi var til et par udstillinger da hun var hvalp og ung hund, men hun var for lille til race standarden.
Stamtavle
Far: Devonshires Stash.

Mor: Attikonak Spring Hat With Veil.
Køn
Tæve
Beskrivelse
Rosie er en glad hund med masser af mod og en venlighed overfor alle mennesker og hunde hun møder. Hun sidder gerne og venter foran havelågen på opmærksomhed fra naboerne og er hun heldig er det damen med de lækre godbider der kommer forbi for at sige hej, eller børnene i området der skal hen og klappe og nusse, eller hunde snuder der lige skal kysses. At komme ind til naboen inde ved siden af og blive passet er en fest også kan hun hoppe og springe rundt som en hvalp på trods af hendes gamle krop.

Hun elskede at komme med i hundeskov men hun kan desværre ikke sige fra overfor de mere voldsomme hunde så nu hvor hun har fået gigt og ikke kan holde til de yngre hundes leg er det slut.

Hun er fantastisk med små hunde og møder vi dem på vores vej ligger hun sig helt fladt ned på maven og venter på at de kommer over til hende imens hun kigger længselsfuldt efter dem. i en overgang da jeg var i praktik ved en hundepension brugte vi hende til at se om de små ferie hunde kunne med andre. Et vigtigt job som hun nød i fulde drag...

Hun blev en del af mit liv som min 18 årig fødselsdagsgave Januar D. 9. 2009 i en tid hvor angst, social angst, panik anfald, depression og ensomhed styrede mig med hård brutalitet. Da jeg stod med min 12 uger gamle hvalp ændrede alt sig, jeg var på et punkt i mit liv hvor det at komme ud og være blandt mennesker var helt umuligt. Hendes glæde ved andre mennesker og dyr tvang mig til at komme ud og snakke med fremmede som vi mødte på gaden, der skulle hundetræning til sådan en størrelse og ca. et år efter stod jeg selv med hende i udstillingsringen som var vores sidste men jeg gjorde det og det hele takket være den mest fantastiske hund man kunne ønske sig.

(I dag år 2019 er jeg fri fra depressionen og hun holder stadig angsten på afstand)
Kommentér på:
Labrador retriever Posters Rose D'amour. (Rosie)
x