{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Border collie Penny 2018

219 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Simone E
Kvinde | 24 år | Oprettet: 6. dec 2010


Border collie Penny

Fødselsår:
2018
Størrelse:
Ca. 55 cm høj og 14-15 kg.
Temperament
Hun er en glad og meget energisk hund. Hun er meget glad for mennesker, men er meget knyttet til os som ejere - dog er hun lidt sky/reserveret over for store hunde.
Tricks
Sit - Dæk - Stå - Pote - Bliv - Dut i hånd/post it med næsen
Stævner
-
Stamtavle
-
Køn
Tæve - sterilliseret
Beskrivelse
Vi hentede Penny d. 21 oktober 2018. Hun var meget nem at få til at falde til. Første nat foregik uden piben og kun med en enkelt tissetur udenfor. Vi var hjemme ved hende de første to uger, da det kunne lade sig gøre mht arbejde.
Hun har ikke været så slem til at ødelægge ting - men der kan da stadig ses et par hvalpetandsæt her og der ;)

Vi begyndte til hvalpetræning ca to uger efter vi fik hende - og vi har gået til træning indtil nu (vi holder lige pause). Hun er meget intelligent og træning gik rigtig godt - trods køresyge på vej til træning.
Hun har ikke været særlig glad for at køre i bil, fordi hun har været meget køresyg. Det er heldigvis blevet MEGET bedre. Hun bliver ikke køresyg og kaster op mere - men det er altså stadig ikke hendes yndlings beskæftigelse.

Vi tager ofte afsted til legestuer for at få hende socialiseret. Da hun var hvalp var hun meget sky og reserveret overfor andre hunde og havde ingen interesse i dem. Men legestuer har hjulpet super meget på hende! Hun elsker at komme afsted nu og løbe med de andre - så dejligt. Hun er godt nok stadigvæk ikke helt vild med store hunde, men jeg synes det bliver bedre.

Selvom hun er en energisk hund, er hun stadig vild med at putte på sofaen.
Kommentér på:
Border collie Penny
x