{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Border collie Shiva 2017

728 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Jepasa
Kvinde | 55 år | Oprettet: 15. jul 2012


Border collie Shiva

Fødselsår:
2017
Størrelse:
Lidt mindre end normalen
Temperament
Glad, lærevillig men desværre også lidt nervøs og usikker overfor nye ting
Tricks
Ikke så mange endnu, men har nu endelig knækket koden for agility.
Hun har lært elefant-øvelsen på en stor balje, og den er hun glad for stadig. Indtil nu har alt gået på at få nogle muskler på hende.
Hun stresser desværre for meget til agility, så nu er vi startet til Rally.
Stævner
Er lokalt klubstævne i agility, for at hun kunne prøve hvad det er. Og hun blev selvfølgelig disket i det hele, men det var heller ikke meningen med dette stævne, at hun skulle gå efter pokaler - kun blive en oplevelse rigere.
Stamtavle
Nej
Køn
Tæve
Beskrivelse
Sort og hvid med et lille knæk på det ene øre.
Vi fik Shiva i februar som en omplaceringshund. Fik at vide af tidligere ejer, at hun jagter fugle på gåture. Og det gjorde hun konstant, da vi fik hende hjem. Hun var meget nervøs og usikker især overfor gæster. Men når vires gamle hund Yankee kan hilse på gæster, så tør hun også. I starten meget forsigtigt, men hun er allerede nu blevet så meget bedre overfor fremmede og nye ting.
Min voksne datter løber agility med hende, og både trænere og andre siger, at hun har udviklet sig så meget på det halve år, vi har haft hende nu. Hun bliver bare bedre og mere sikker for hver dag, der går.
D. 3/7-22 fik Shiva sit første kuld hvalpe - 2 tæver og 1 han. Det var ikke meningen at vi skulle have hvalpe med Shiva og Texas mente noget andet. Hun er så god en mor.
Kommentér på:
Border collie Shiva
Annonce