{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Cleo 2007

2.819 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Anita A
| 35 år | Oprettet: 31. maj 2007


Blanding af racer Cleo

Fødselsår:
2007
Størrelse:
Cleo er meget lille. Hun bliver nok max. 30cm over ryggen.

20.06.07:
Vi var ved dyrelægen. Cleo er tip-top og hun vejer ca 2 kg.

22.07.07
Vi var ved dyrlægen 2. gang. Cleo blev revaccineret, fik chip og ormekur. Så nu er hun bare helt tip top. Hun vejer nu 3,5kg.

24.01.08
Cleo er nu 9 måneder, hun vejer nu ca 5,5kg, og jeg regner ikke med, at hun bliver større.

11.08.08
Cleo var i dag til 1års tjek hos dyrelægen. Hun er tiptop, men har en smule tandsten, så jeg må i gang med tandbørsten. Hun vejer 5,55kg, så hun er en fin lille racermodel ;)
Temperament
Cleo er meget mild og glad. Hun gør aldrig, og hun er meget nysgerrig overfor både ting og mennesker, men hun er lidt bange/usikker ved andre store hunde. Lige for tiden er hun meget drillesyg, hun prøver alle græsner af ;)

22.07.07
Lige nu er det hele meget oralt med Cleo, Hun er ved at skifte tænder, og hendes mund klør. Hun bider rigtig meget i sit legetøj, og i gæsternes hænder, en vane som vi arbejder på, at lave om på.

24.01.08
Cleo er nu mere forsigtig, hun kan godt blive bange for ting og store hunde. Vi er flyttet, og det har også gjort, at hun er mere opmærksom på omgivelserne og hvor vi gør. Hun kan ikke lide at gå i mørke, men det er måske mig, som har påvirket hende, for det kan jeg heller ikke. Men hun er stadig glad og munter, og hun elsker at gå til hundetræning samt at lære nyt.
Tricks
Nu er hun jo stadig meget lille, men hun har lært 'sit', og tror at hun skal 'sitte' hele tiden. Hun er ved at lære 'dæk' og 'gipote', også er hun desuden ved at lære at være alene hjemme.

24.06.07
Cleo kan nu:
Reagere ved navneråd, Sit, Dæk, Stå (næsten), Sit pænt (med forpoterne oppe), Gi pote, Rul rundt (næsten), Søge (efter godbidder gemt i lejligheden) og Finde en godbid, som ligger gemt under en bøtte

22.07.07
Vi træner 'på plads' også 'sit', når vi er ude og gå. Vi træner også rigtig meget indkald. Og så øver vi, at hun skal holde kontakt med mig, når vi møder andre på gåturen. Jo, så træner vi også, at hun skal lave 'otte'tal mellem mine ben ;)

24.01.08
Vi har nu gået til træning hos DKK snart et halvtårs tid, først hvalpetræning og nu unghundetræning. Derude lærer vi en masse anvendelige ting, som at gå pænt i snor, på plads og blive. Alt dette træner vi også hjemme, så hun kan blive dygtig til det.

Desuden er vi begyndt at klikker-træne. Det er virkelig sjovt, Cleo lærer de sjoveste triks vildt hurtigt, hun kan eksempelvis bakke og gabe ;)

13.05.07
Vi er startet til Agility i DcH-Aalborg. Vi har kun været der én gang endnu. Men det var rigtig sjovt, hvis Cleo er god til det, så regner vi med på sigt at starte op i konkurrencer.
Stævner
11.08.07
DANMARKS SØDESTE HUND i Aalborg
Cleo deltog som deltager nr. 11, men dommerne havde desværre ikke øjne for Cleo's charme, så hun var ikke blandt hverken de ti eller tyve, som gik videre. Men det ændre nu ikke på, at jeg synes, at Cleo uden sammenligning er Danmarks sødeste hund ;)

17.05.08
Jeg var i Vadum og kigge til DKK-stævne. Min veninde (Siri R) skulle have deltaget i LP1, men hendes hund havde desværre været udsat for kennel-hoste og deltog derfor ikke alligevel. Men det var rigtig sjovt og spændende at se på også. Og det er helt klart at Cleo skal deltaget næste gang, der er stævne i nærheden.
Stamtavle
Ingen, da hun er en skøn blanding
Mor: Papillion og shetland sheepdog
Far: Papillion og chihuahua
Køn
Tæve

Og ja, meget køn ;)
Beskrivelse
Sind: Cleo er mild, og allerede meget knyttet til mig. Hun er glad og leger meget, både med sig selv og med mig. Det bedste hun ved er at være sammen med mig i sofaen.

Udseende: Lige nu ligner Cleo mest en chihuahua, bare lidt større. Hun har en kort tæt pels og hængeøre (det er lidt spændende, om de kommer til at stå op, når hun bliver voksen). Hun er sort med karamelfarvede aftegninger på øre, snude, bryst og ben.

24.06.07
Cleo har vist sig at være en rigtig lille vildbasse. Hun er helt vild med at gå tur, og kan bedst lide at gå steder, hvor hun kan gå unden snor, hvilket jeg også godt kan lide, da vi samtidig kan øve indkald.Men selv om vi går lange ture hver dag, og hun er lille med små ben, så er hun alligevel super aktiv om aftenen og kaster yndlingsbamsen rundt i stuen.Det kan undre mig, hvor min lille hund har alt den energi fra.

22.07.07
Nye billeder af Cleo - nu med stritører ;)

24.01.08
Ja, Cleo har beholdt stritørene - store flotte stritører. Cleo er kommet i sin anden løbetid. Det har været lidt svært med de løbetider, da hun ikke blødte første gang. Men denne gang har jeg fundet tre dråber blød. Ellers har hun tisset mere og spist mindre optil, hendes brystvorter er helt hårde og hun er ekstra kælen overfor mig - hun virker også en smule flov over blodet.

24.03.08
Cleo er lige nu inde i en fase, hvor hun ikke kan lide mænd. Hun vil kun snakke med de mænd, som hun har kendt fra hun var lille. Alle andre vil hun simpelthen ikke snakke med. Hun kan lokkes lidt med mad, men gider ikke snakke med bagefter der ikke er mere mad. Jeg håber virkelig, at det er noget, der går over igen.


Kommentér på:
Blanding af racer Cleo