{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Grand danois Saga 2007

1.776 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Maiken R
| 37 år | Oprettet: 1. okt 2006


Grand danois Saga

Fødselsår:
2007
Størrelse:
højde fra skulder: 77 cm
vægt: 48 kg
Temperament
Meget rolig af sind, har et dejligt letsindigt temerament og er først igang med at lære at sige fra - men hun har let ved at omgåes andre hunde af alle størrelser - selv hunde med tendens til ellers at være aggresiv omkring andre hunde. Hun er rigtigt klog og lærenem for slet ikke at sige helt igennem loyal. Utrolig velopdragen.
Tricks
Basis som sit, dæk, den ene pote, den anden pote, hifive, hop, grib, på plads, osv,

Hun forstår hvad det betyder når jeg siger hold dig til (hun går tit uden snor) og hun går ikke over en kantsten før hun har fået okay.

Er af den opfattelse hun forstår næsten alt hvad man prøver at lære hende, indtil videre i hvert fald.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen
Køn
Tæve
Beskrivelse
Beskrivelse af hende:
Sort/brun grand danois. Hvide aftegninger ad hals og under tre poter. Ingen stamtavle men dyrlægen har bekræftet hun er ren race. Født 16 Juni 07.

Om anskaffelsen:
Det var ikke meningen jeg skulle have hund, men jeg fangede mig selv i at sidde og kigge hunde på den blå avis en dag og forelskede mig i et billede af Saga der dengang blev kaldt Thea. Min kæreste ringede til dem og spontant kørte vi sent fra Kbh til Assens hvor hun boede hos en familie der led af allergi. Hun var dengang ca. 6 mdr.
Som en gave fra min kæreste fik jeg lov at tage hende med hjem samme aften.

Idag:
Idag er Saga 11 mdr gammel og har lige været i løbetid for første gang. Sikke et helvede.

Jeg tror ikke hun bliver sindsygt stor, men nu må vi se.

Min indstilling:
Hun er opdraget til at kunne hilse på alle andre hunde trods breder og str. og jeg skiller først hunde ad når det er gået galt - altså er jeg ikke sart, Saga må gerne selv lærer at sige fra, men samtidig er tolerance en ligeså vigtig del af hendes opdragelse.
Netop fordi jeg ved hvordan Saga virker på andre hunde har jeg ingen problemer med at lade hende lege med selv de mest aggresive. Intet er endnu gået galt. 7-9-13.

Kærligheden:
Allerede i nutiden bekymre jeg mig over grand danois korte levetid. Saga er så stor en del af mit liv og følelses register at jeg kun kan prøve at forudse hvor svært det bliver en dag at undvære hende. Man skal ikke tænke sådan, men hun er min første hund og jeg er først ved at vænne mig til hvor stor en plads hun har i mit hjerte.
Jeg bruger meget tid på at lege, kysse og kramme og træne hende og om folk vil det eller ej er hun min lille baby.

Mad:

Royal Canin Great Dane junior fodder.
Saga får kun tørkost - en beslutning jeg har truffet fordi jeg ikke mener der er nogen grund til at tie hende når vi andre spiser ved at lærer hende at vores mad muligvis smager bedre.
Kommentér på:
Grand danois Saga
Annonce