{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Mille 2008

3.499 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

-Mille-
Kvinde | 29 år | Oprettet: 28. apr 2010


Blanding af racer Mille

Fødselsår:
2008
Størrelse:
6 kg
Temperament
Det bedste temperament man kan forestille sig. Hun finder sig i alt, man kan røre hende alle steder, og gøre alt ved hende uden at hun gør noget. Hun er en rigtig tillidsfuld hund, som meget hurtigt knytter sig til én. :-)



MILLES ANEKDOTER:

- Når hun ligepludselig går amok og overslikker én i ansigtet i et par minutter mens hun tripper og logrer vildt med halen.

- når hun ligepludselig løber 10000 km/t frem og tilbage i huset

- Når hun bliver så glad at hun ikke ved hvad hun skal gøre, så tager hun en ledig sko i munden.

- Når hun skal løbe efter en bold i huset på det glatte gulv, "løber" hun uden at komme nogle vegne i et stykke tid fordi der er så glat (Ligesom i tegnefilm (scooby doo))

- Når hun får øje på en fugl er halen helt vandret, og hovedet med, og SÅ løber hun 100 km/t efter ALLE fugle hun får øje på (der er ikke en enste fugl i området hun ikke har "hilst" på)

- Når hun går rundt med en sok eller sko eller klipklap 24/7

- Når hun løber i 20000 cirkler rundt om sig selv eller en anden hund når hun bliver sluppet fri.
Tossehund! :-)))
Tricks
Kom
Sit
Dæk
Stå
Plads
Target
Zig-Zag
Gi pote
High five
Rul rundt på 2 ben
Rul rundt på 4 ben
Slip
Bliv
Apport
Spring
Slalom
Stå på 2 ben
Søge
Sit når vi går over en vej/lyskryds
Nej
Ja
Giv mig en mysser
Spil død (under indlæring)
Rulle rundt (under indlæring)
og mange andre som kommer når jeg kommer i tanke om dem :)
Stævner
Nej
Stamtavle
Nej
Køn
Tæve
Beskrivelse
***Mille betyder Venlig***

Mille er en blanding af en dansk/svensk gårdhund og en Shih tzu. Hun er 9 år gammel og har fødselsdag d. 15 oktober. Vi så hende første gang da vi købte hende fordi vi bor i KBH og hun boede på Als. Selvom det var en stor risiko var det godt nok også en sucess. Både smuk, sød, klog, tillidsfuld, sjov og fræk er hun nemlig :-)

Hun er den sødeste lille hund på jorden, og som sagt finder hun sig i alt! Hun er ikke bange for noget, og hun kan med ALT og ALLE. Der er ingen hunde hun ikke kan lege med, om det er han eller hun. Hun kan også med alle mennesker, og knytter sig rigtig hurtigt til nye mennesker. Hun elsker børn og er ligeså energisk som dem. Når vi er ude og gå og hun møder en hund, står hunden stille, og Mille løber i top fart i cirkler rundt om den. Det er blevet til en lille vane :-)
Hun er meget tillidsfuld, og ved hvem der bestemmer, og hun skaber meget hurtig respekt for mennesker. Vi træner øvelser hver dag og hun elsker det. Hun får aldrig mad i sin skål, hun skal arbejde for den! hun får det i madkasser hun skal åbne, i flasker, i taskelommer som hun skal åbne for at få maden osv osv :) og det elsker hun også . Hun er rigtig hengiven og dejlig og hun er alt hvad jeg nogensinde har ønsket mig hun er min hund selvom jeg kun er 15 år, men jeg har opdraget hende helt selv, og hun ved det er mig der er hendes mor :-) Hun er blevet kastet ud i det spændende liv lige fra dag 1 af, og det har vist sig at være en kæmpe success. :-) Men er der 2 ting hun hader overalt på jorden er det: Hendes sele, og at være i bad. :-))

Mille har en stor sort plet i højre side helt yderst på tungen.



Citater på gåturen:
"Hva har du givet hende speed her til morgen?"
"Hold da op der er gang i den!"
"Du kan da løbe kan du!"


osv osv osv :-)

Kommentér på:
Blanding af racer Mille
Annonce