{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Golden retriever Tjapper [ Himmelhund] 2002

1.590 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

GoldenRetriver <3
Kvinde | 27 år | Oprettet: 20. jun 2010


Golden retriever Tjapper

Fødselsår:
2002
Størrelse:
ca. 53 cm høj
Temperament
Indenfor kan Tjapper virke rigtig kedelig, og 'ugidelig', men det er han slet ikke! Lige så snart man træder udenfor døren, liver han utrolig meget op, og løber rundt. Han elsker, at være udenfor, hvilket man vel egentlig godt kan forstå?
Tricks
Han kan mange ting.. Det ikke noget jeg lige har styr på :)
Stævner
Tjapper har, da han var yngre været en rigtig dygtig jagthund, det er han staddig, men han kan ikke holde til de svære konkurrencer, da han for nogle år siden brækkede benet, og det aldrig bliver 100% okay igen.
Stamtavle
Mor: Xarra
Far: Flashlight Fansiful

Mormor: Ruth L.O.S.H
Morfar: Kroonkennel’s Urko

Farmor: Leeglen Storm
Farfar: Catcombe Clever
Køn
En smuk og dejlig hanhund
Beskrivelse
Tjapper er en dejlig hund, han har en helt unik personlighed. Han er en rigtig ude-hund, eller det vil sige, han gider ikke ud alene, men så snart man vil udenfor, så er han klar til at komme med! Han er ikke så glad for at lege med andre hunde, da han har haft nogle dårlige oplevelser med det, og fordi mange af hundene der vil lege med ham er ret voldsomme, og det er han slet ikke. Han har en veninde, Sif, som han rigtig godt kan lidt at lege med, hun er rigtig sød imod ham, og de har det godt sammen... når de er udenfor, for Sif er lidt strid, når man kommer ind, men det er fint, så er de bare hver for sig inde! ;)
Well, Tjapper er rigtig glad for at hente ting. Tennisbolde, pinde og egentlig bare alt man kaster til ham. Tager du en tennisbold i hånden, forlader Tjapper ikke din side. Til tider kan det være lidt irriterende, men det går! :D

Indenfor er han ret stille. Han ligger i sin kurv lidt tid, men det bliver hurtigt for kedeligt, så går han lidt rundt, rundt til de forkellige der er hjemme. Hvis der kun er en hjemme følger han lidt efter den person, når han så har gået rundt lidt tid, så ligger han sig i kurven igen, og sådan går hans tid, indtil der så er en der tager ham med ud, så liver han op igen! ;)

Det bedste Tjapper ved, er en tur ved stranden, hvor han rigtig kan komme ud og bevæge sig. Et sted hvor han både kan løbe og bade. Tjapper er en rigtig vandhund! Han elsker at bade og plaske rundt i vandet. Han er ikke til at få op igen, og har man så en tennisbold med ud til vandet, så kan det bare ikke blive bedre! Dét synes han er skønt!

Han har fået et kuld med 8 flotte og super søde hvalpe.

Kommentér på:
Golden retriever Tjapper
Annonce