{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Grosser schweizer sennenhund Unico's Shelby 2010

2.120 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Therese F
Kvinde | 31 år | Oprettet: 28. feb 2011


Grosser schweizer sennenhund Unico's Shelby

Fødselsår:
2010
Størrelse:
Shelby er nu en stor ung hanhund på snart 2 år, og en kampvægt på ca 65 kg :)
Temperament
Shelby er en rigtig rar, legesyg bamse! Han mener selv han er en farlig vagthund når han høre "farlige" lyde udenfor, og lyder da også meget farlig når hans voldsomme gøen fylder gården, og de omkring liggende marker godt ud. Dog har jeg ham mistænkt for at ville løbe væk med halen mellem benene hvis man sagde BØH til ham, for så modig er man heller ikke, men man kan jo altid lyde sådan.. ;) Men han er rar som dagen er lang, og har det bedste temperament!
Tricks
Shelby er efterhånden ved at være ret dygtig! Min mand Morten går til hundetræning med ham en gang om ugen, og deres makkerskab er bare fantastisk at se på! Shelby har fuld fokus på ham, og elsker sin træning, også for at komme ud blandt andre hunde, men han er super dygtig! Faktisk er han den bedste på sit hold, og har imponeret sin træner mange gange, ved at lære de nye øvelser lynhurtigt, og ofte har Morten og Shelby været mistænkt for at smugtræne nogle øvelser, men det har de ikke, Shelby kan dem bare :) Han var til sin første lille konkurrence for nogle måneder siden, hvilket gik ham rigtig godt! ;)
Stævner
Shelby træner mest bare for sjov, og for at være en lydig hund og blive socialiseret med andre hunde, men deltog for nogle måneder siden i sin første lille lydigheds konkurrence, som han vandt med næsten maks point i alle øvelser! :)
Stamtavle
Ja den har han, og den er lang!! ;)
Køn
En stor smuk hanhund!
Beskrivelse
Shelby er en skøn, sjov, legesyg og rar hanhund med hjertet på rette sted! Det vil mange nok også mene er nødvendigt idet han er en ret stor hund! :)

Han blev født i Tyskland d. 22.06.2010, hvor vi hentede ham 8 uger senere. Der boede han sammen med sin mor, sine 6 søskende, bedstemor, og to andre GS hunde, så det var et hus hvor hundene virkelig var i centrum!

Han bor nu sammen med os på vores lille landejendom, hvor han tydeligt selv mener han er ene hersker og alfahan! ;) Han er i løbet af de sidste par måneder blevet mere og mere vagtsom, men på en god måde idet han gør når nogen kommer, men logrer straks når han ser de kun vil noget godt. Dog er hans farlige gøen ikke helt seriøs, idet han ligner en som ville stikke af hvis bare man lige sagde BØH til ham.. ;)

Han er en meget selvstændig hund som ofte lige skal have en kommando to eller flere gange før han tror på at det virkelig kan passe at han skal gøre som der bliver sagt, og finder sig bestemt ikke i at blive irettesat for strengt, hvilket han kan blive voldsomt skuffet eller fornærmet over. Så en kærlig men bestemt opdragelse er det man her kommer længst med :)

I morgen tirsdag d. 1. marts begynder han til hundetræning sammen med Morten. Det er vi rigtig spændte på, men glæder os idet vi tror det bliver rigtig sundt for ham at møde en masse andre hunde, og samtidig finder ud af at man godt kan høre efter hvad der bliver sagt selvom der er andre hunde omkring en ;)

Opdate 2. april 2011:
Shelby er nu 9 mdr og vejer 53 kg - store hund!!
Han har nu været til træning nogle gange og det går bare super godt!! Han er den bedste på sit hold og får så meget ros, så han gør sin mor stolt :) Han stor-trives stadig, og nyder sit liv på landet og leger farlig vagthund når postmanden, Jehovas vidner eller skraldemændene kommer forbi - de fleste tøver da også lidt med at gå for tæt på når så stor en hund gør højlydt, de skulle så bare vide hvilken kylling han er, og hvor rar han er! ;)

Update 4. juni 2012:
Shelby er nu en voksen hund på snart 2 år og 65 kg, som nyder livet herude på landet :) Han trives i stor stil, og elsker at være med hvor det sker, lege med sin veninde Søs, og hans nye "fætter", Kato, en lab på 9 uger :)


Kommentér på:
Grosser schweizer sennenhund Unico's Shelby