{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Gravhund Merle 2012

2.519 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Kia G
Kvinde | 34 år | Oprettet: 9. jan 2008


Gravhund Merle

Fødselsår:
2012
Størrelse:
Merle er født d. 26/3/2012 og vokser rigtig hurtigt for tiden. Hun vejer knap 5 kg og er meget muskuløs :)

------- Update d. 22/6/2014
Jeg har ikke været på hundegalleri i 2 år - og Merle er jo blevet en dame i mellem tiden. Hun er nu fuldt udvokset og er en stor standard, med lidt for meget på sidebenene, men det arbejder vi på. ;)

Temperament
Hun har det dejligste temperament. Hun er leger dagen lang, løber sin mor i hælene og sover under dynen. Hun render rundt i haven og jager sommerfugle, graver gamle kødben op og nyder solen. Hun elsker at lege med mine katte, selvom de tiltider kan være lidt "hårde" mod hinanden. Merle opfører sig meget ligesom kattene, hun kravler blandt andet rundt i sofaen og vindueskarmen, som en anden bjergged.

------- Update d. 22/6/2014
Når jeg læser hvad jeg har skrevet om hendes temperament kan jeg kun nikke genkendende til meget af det. Hun render mig stadig lige i hælene, kravler rundt som en bjergged, er bedste venner med den ene af kattene, jagter sommerfugle/fugle, elsker mad og graver gamle kødben ned.

Hun er dog også blevet meget stædig (det er nok bare gravhundeadfærd) - pirrelig (ofte omkring hendes løbetid) og dominerende. Hun er utrolig utryg ved børn og høje lyde, men jeg elsker hende og vil gå igennem ild og vand for den lille pølse.
Tricks
- Sit
- Dæk
- Rul rundt
- Sid nummes
- Venstre pote
- Højre pote
og mange andre ting - jeg sørger for at holde hendes hjerne igang ;)
Stævner
Ingen stævner :)
Stamtavle
Ingen stamtavle :)
Køn
Tæve
Beskrivelse
Merle kan bedst beskrives som den lækreste lille blå merle gravhund. Et brunt og et blåt øje :) Hendes grund farve er lysebrun med mørkebrune spættede pletter. Hun har en lille bitte smule navlebrok, men det er ikke noget hun plages af. Hun er standard gravhund og vejer 9 kg.
Kommentér på:
Gravhund Merle
Annonce